Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajkakka

Pytanie do KaYuzy !!!!

Polecane posty

Gość pytajkakka
O rozmówcę, żabkę, monikę...

05:14 pytajkakka Bywam też czarna, ale prosze odpowiedź na ostatni pytanie. I jeszcze jedno. Czy takiej osobie jak ona - ukręciłbyś głowę ? ..nie ukręcił bym jej głowy, bo za co? ..nadal nie masz pjęcia o czym ja z nią rozmawiałem...

Gość pytajkakka
No dobra, ja jestem nią. Nie gniewaj się na mnie, że tak postąpiłam ale coś mnie w tobie urzekło. Tylko sobie za dużo nie myśl ;). No a potem tak sie zacząłeś dopytywać czy to jakaś nie jest twoja znajoma i ja zaczęłam od żartu...ale że no fakt jestem "węszącą osobą" udało mi się wydobyć od ciebie 3 cyferki, to udałam najpierw bez pewnosci ,ze to ty, ale potem wpadłam na pomysł ,zeby znaleźć cie po pseudo... i tak już dalej jakoś poszło... No tak wyszło, mam nadzieje ,ze mi głowy za to nie ukręcisz ;). Pisze ci to ,zebyś nei czekał głupio na maila...

Gość pytajkakka
Ale dałeś sie troszke wkręcić co? Możesz mnie pojechać, równo - ale mi czasem odpalają w głowie róźne pomysły ... :O

..łżesz. ....nie ukleiła bys takiej gadki... ....zreszta z kąd bys miała w pasc na taki pomyśł... ....że akurat ja z tamta osoba mieliśmy niewyjaśniony temat , o którym ty nadal nie masz pojęcia o co chodziło tak naprawde

Gość pytajkakka
Mogę to w najprostszy z możliwych sposobów udowodnić. Ale prosze nie pisz ,ze łże itd... no wiem, że troche niewypał ten mój pomysł- ale miewam zwariowane rzeczy w mojej głupiej 23 letniej głowie.... Znajmi mi mówią, zebym szła na detektywa, albo coś w tym stylu bo zawsze jakas historie ukrece. Mam nadzieje,ze mi to wybaczysz z tego powodu, że sie przyznałam...

Gość pytajkakka
pytajkakka to ja...

to pisz ksiązki... ..niektórzy ludzie naprawde maja problemy i szukaja pomocy na forach a ty marnujesz czyjąs dobrotliwość...

Ale źle ci sie ze mną gadało? Nie bądź taki zły już. Troche mojej i twojej w tym winy. Mojej, że lubie robić rożne dziwne rzeczy - twojej ,bo sie nie zorientowałeś i sam niejako sie wygadałeś ;).

szukam tego forum, zeby przeanalizowac jeszcze raz..... znalezc nie moge... ....dabra jesteś...

akurat przez przypadek wlazlem bo na ogólnym same smarkacze.. akurat problemu nie mielem bo to juz zapomniana sprawa prawie byla, zakopana gdzies w glowie..

No ale troszke to rozpracowałam co ? No ale przyznałam sie mysle, ze na dobre zakończenie. Przyznam, ze z psoty miałam cie zostawic w niepewnosci, z oczekiwaniem na miala ...no ale to już jednak by było troszke mega chamstewko. Dlatego ten temacik. Mam nadzieje ,ze mimo wszystko nie jestes za to az taki zły...

takiego starego byka wyrolować..... chyle czolo...... masz talent/..

nie potrzebnie mi w pamieci nadrapalaś, kurwa mać... ..nawet nie masz pojęcia o co chodzilo a ciaglas to dalej... .kobieto nawet nie masz pojęcia jakich szkód ty mozesz komus narobic... ..szczerze moze i dobrze ze to byl podszyw.... ......moze po chamsku to zakonczylem ale tak bedzie lepiej.... ...

Ok to teraz rzeczywiście czas spać. Mam nadzieje, że z tamtą sprawą jakoś sobie poukładasz wszystko. Najlepszy jest czas. On wszystko wygładza. A następnym razem uważaj ;). Pozdrawiam i do naszego spotkania gdzieś w sieci , moze wkrótce ;)...

..przynajmniej nie rozdrapujemy starych tematów z minionych czasów i ta prawdziwa osoba o której ja myslalem moze sobie szczesliwie zyje...

..ale umn ie wszo ok. ..nie masz pojęcia nawet jaki temat poruszyłas..

..to ja nabalaganilem i nie jestem pokrzywdzony..w tym temacie...

ja mam szczesliwy zwiazek... caly czas ci mówie ze nawet nie wiesz o czym ja niby z toba gadalem... ..znczy sie z toba myslac ze to kto inny..