Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsilnaa

CZASEM NIE MAM JUŻ SIŁY............

Polecane posty

Gość bezsilnaa

Od kilku miesięcy same złe wiadomości... wszystko się wali, a ja nie chcę tego, tak bardzo nie chcę. Niby kocha, ale.... może to już znudznie po prawie 4 latach? Może chodzi o mnie, moze o jego pacoholizm, a moze o uczucie, które w nim chyba gaśnie... Nie wiem, co zrobić ze soba. Chcę wyć

Gość karolinkkaaaaa....
U nnie podobnie...tyle że po 2 latach..może daj sobie na wstrzymanie...czasem z dystansu lepiej widać

Gość yard
hmm... u mnie chyba było podobnie (jestem 2 lata i 6 m-cy w drugim związku z tym samym facetem), ale od kilku tygodni jest super, jest czuły wspaniały. Zrobiłam tak, że po prostu wrzuciłam na luz i przestałam pokazywać jak bardzo mi zależy i wtedy on zaczął okazywać mi więcej czułości i zainteresowania. Ja oczywiście też mu to okazuję ale już nie tak intensywnie jak kiedyś. Może to jest sposób? Czasami taki "eksperyment" trwa dość długo ale myślę, że warto uzbroić się w cierpliwość i siłę.

Gość bezsilnaa
Pewnie macie rację, ale nie wiem, czy będę na tyle silna, żeby okazać trochę chłou. Zawsze było super. Potrafiliśmy razem śmiać się i płakać. Od kilku miesięcy, coraz rzadziej jest dobrze.

Gość frida frida
postaw na siebie i zajmij się sobą . Nie wieszaj swojego bólu na facecie, odkryj co Cie interesuje i rób to! wiecej życia towarzyskiego, wiecej kina, wiecej rozmów z przyjaciółmi, joga, teatr, książki, kursy językowe. Kosmetyczka! sklep z ciuchem= nowy image. Im nardziej jesteś zadowolona z siebie tym lepsze jest Twoje życie. Będzie to co musi być. Facet też człowiek, co ma swoje problemy... On nie jest Twoim celem. Droga jest celem.

Gość bezsilnaa
ale ja to wszystko mam! Mam prace, studia. Spotykam się za znajomymi, jeżdże na zakupy. A tak naprawdę chcę tylko jego! Chcę, żeby był taki, jak zawsze. Bo teraz czuję, że go tracę.

Gość bezsilnaa
jak mam żyć, kiedy widzę, ze dla niego wszystko powoli traci sens? A ja nie potrafię wrzucić na luz, kiedy chodzi o nasz związek...