Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobic ...

mam dobrego przyjaciela ale jak sie okazuje cos chyba do siebie czujemy...

Polecane posty

Gość co zrobic ...

mąz jest zagranica a mnie dowiedza nasz dobry znajomy bardzo sie lubimy ale ta nasza znajomosc zaczyna byc inna niz zwykle.Lubie jak spedza ze mna wieczory pisze smsy i wogóle ale on ma zone i dziecko a ja nie chce patrzec ja ja oszukuje by ze mna byc ja kocham meza i nie zdradze go ale niewiem czy wybrac przyjemnosc przebywania z kims czy tez powiedziec mu szczerze ze lepiej by nie odwiedzial mnie bo to nie jest za dobry pomysl jak sadzicie ?

Gość frida frida
fajnie, ze spedza z Tobą czas, ale czy to muszą byc koniecznie wieczory? i czy nie możesz się przyjaźnić z Nimi? czyli nim i jego zoną? zapraszając go do siebie wieczorem sama okreslasz sytuację niejednoznacznie, i doskonale wiesz, ze czas wieczorem spedzony z Tobą, to czas ukradziony jego rodzinie. A chyba nie chcesz byc złodziejką czasu ani dawać męzowi powody do wątpliwości co do szczerosci Twoich uczuc?

Gość co zrobic ...
ta druga wypowiedz nie moja :) witaj podszywaczu ja go nie zapraszam on sam do nas zaglada mówilam by przyszedl z zona razem posiedzimy ale on mówi ze ona nie ma czasu nie siedzi u mnie wieczorami czasami wpadnie na godzinke dwie ale moze 2-3 razy w tygodniu ciagle pisze smsy i puszcza sygnalki nie chce zabierac czasu tej rodzinie oni tez maja dziecko jak my to wszyteko rozumie chce by byl tylko moim przyjacielem ale moze w tym wypadku gdy widze ze on sie angazuje powiedziec mu zeby nie przychodzil ?

Gość co zrobic ...
kiedys mnie zapytał czemu sie w zyciu minelismy .....

Gość czuły wojtek
Przykro mi to pisac ale on po rpostu chce Cie przeleciec.Miec kochankę i seks na boku.Wpada do Ciebie , puszcza sygnaly , smsy , czyli jest Toba zainteresownay , podobasz mu się.ciekawe jak Twoj mąż wroci czy tez bedzie tak sam wpadal do Was. Seksu mu sie chce i tyle:) Takie jest moje zdanie jako zdrowego faceta :):);)

Gość Allllicja
A mi sie wydaje, ze jest tak, ze poprostu czujesz sie samotna, z powodu nieobecnosci meza... I chyba dobrym wyjsciem byloby porozmawianie z przyjacielem, bo przeciez kazde z was ma swoja rodzine i zadne tez nie chce tego niszczyc prawda... A zauroczyc sie w przyjacielu to naprawde nie sztuka..

Gość co zrobic ...
czuły wojtku to wiem sama :) ale jestem sama potzrebuje czasem pogadania moze i zaintersowania on zna tez mojego meza ale watpie ze bedzie zagladal bo w styczniu wylatujemy zagranice razem chodzi mi o to czy go odtracic czy zyc sobie w tym pełnym goraca i zaintesresowania świecie- tylko tez za jaka cene ? powiem że bardzo przyjemnie mi gdy on jest czekam na jego smsy i piki ale wiem ze to zaczyna byc chore .....:(

Gość co zrobic ...
alicja - wiem kochana ze nie sztuka ja sie w nim raczej nie zaurocze bardzo go lubie i mysle że moze troche podoba mi sie to zaiteresowanie bo własnie jestem sama jak palec

Gość co zrobic ...
gadalam z nim by stonowal ale nic to nie dalo wiem ze oszukuje zone ale ja chyba tak nie chce... juz kiedys byłam po drugiej stronie takiej relacji i wiem jak bardzo to krzywdzi

Gość Allllicja
A jak on cos poczuje wiecej?? (poza tym "lozkiem" oczywiscie) to wtedy zebys nie miala poczucia winy co do zony i ich dziecka...

Gość co zrobic ...
mysle że nie choc byc moze dawno juz cos czuje ale sam mówi ze z zona planuja drugie dziecko znamy sie juz od 6 lat i od zawsze czul miete

Gość Allllicja
ja na miejscu zony bylabym zazdrosna chyba ze ufalabym mu bezgranicznie!!

Gość co zrobic ...
wiem wiem

Tak to się zawsze kończy, a potem wszyscy mówią \"To tylko przyjaciel... a ja miałam chwile słabości... kochasz to wybaczysz prawda?\"

Gość co zrobic ...
z tego co wiem ma :( ale by w zyciu chyba o mnie nie pomyslala

Gość co zrobic ...
teraz jak przyjdzie to powiem by juz nie zagladal bo to nie fair zobaczymy co powie a poza tym to milo mi było jak tak ze mna przebywal ale cóz nie takim kosztem

Gość co zrobic ...
musze zmykac bede później

Gość co zrobic ...
chyba tez jest taka sprawa ze ja juz sie do niego przyzywczailam i bedzie mi przykro tak mu powiedziec wiem ze jezeli zostanie przy mnie moze byc nieciekawie :( byc moze i ja sie zaangazuje bo lubie z nim przebywac na moje nieszczescie, a moze to wyrachowany dran co chce tylko sie dobrze zabawic i tyle a nie jak go nazywam przyjaciel

Gość co zrobic ...
najgorsze ze ja tym teraz zyje .... bo nie mam mozliwosci pogadania z nikim siedze w domu z dzieckiem i z mezem gadam telefonicznie moze dwa razy w tygodniu :(

Gość upupupupupX3

Gość UUUUUUUUUU____
nie stwarzaj sytuacji w których bylibyście sami, nie warto, uwierz.

Gość co zrobic ...
jo jak on do mnie przychodzi to i tak jestesmy sami ale nie dopuszczam do niczego- nie chce a tak wogóle jestem na niego wkurwiona bo po co sie pakuje w moje zycie ja mówie nie a on ciagle czeka, dzwoni i pisze

Gość co zrobic...
wiem ze ta sytuacja nie jest komfortowa

Gość najlepiej zapros go z zona P