Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nicole 24

Dałybyście za wózek 3 tys.??

Polecane posty

To nie jest topick dla snobek, ale dla osób, które byłyby w stanie dać tyle za wózek. Nie twierdzę, że mnie na niego stać. Ostatnio przeglądam wózki w necie, w sklepach i do tej pory znalazłam tylko jeden godny uwagi: http://www.tanimarket.pl/go/_info/?id=2699 Jak myślicie ten model wózka jest wart swojej ceny?

Gość kolezankaa
Ja kupilam wozek tej firmy prawie 11 lat temu dla pierwszego dziecka. Teraz mam trujke dzieci i kazde z nich jezdzilo tym wuzkiem i to dosc sporo.....i dalej jest w bardzo dobrym stanie, nic sie nigdy nie popsulo, tapicerka jest super do czyszczenia. Ja dalam za moj $1000 i dzis dalabym tyle samo!!!

Niekoniecznie stać mnie na ten wózek, bo wiem, że mogłabym te pieniądze spożytkować w jakiś inny sposób. Będę się jeszcze zastanawiać, ale chyba żaden wózek nigdy aż tak mi się nie podobał. Chyba, że znajdę coś podobnego ale tańszego, już nawet mam coś na oku, ale to jednak nie to samo:P

Ja tak. Mam takie mozliwosci . Ale szukalabym cos bardziej w takim stylu. http://www.desen.com.pl/wozki_dzieciece.php?wozek=79 Mysle ze to bardzo indywidualna sprawa.Kogo na co stac. Tak samo jest z wyborem samochodu.Tu takze rozbieznosci sa ogromne. Mysle ze nie ma sensu skakac sobie do oczu w takim temacie jak wybor wozka:) Kazdy szuka cos dla sibie.Mysle zarowno o stylistyce,kolorystyce jak i cenie.

Olinek, dzięki za adres tej stronki. Cena odrobinę niższa i trochę większy wybór kolorów, ale nie ma czerwonego:D

Gość ktosikk
wez pod uwagę 18,5 kg --- porażka

Tak tak -Waga istotna sprawa.Ja mam 3 p. i nie ma windy:( Moj poprzedni wozek przy poprzednim maluchu http://www.inglesina.pl/ Inglesina Victoria..piekny-ale w przypadku noszenia na to 3 p zupelna porazka.Potem trzeba bylo dokupic fotelik a potem spacerwoke.Nieprzemyslalany zakup 8 lat temu:) Dzis zdecydowalabym sie na jakies combo.

zawsze kupuje to co mi sie podoba jesli by mi sie podobala za 5000zl i by byl wygodny dla dziecka to na 100% bym kupila. A temat tego topiku wydaje mi sie durny bo ludzie maja rozne wymagania i zarobki.Raczej ktos kto zarabia 2000zl nie kupi wozka za 3000zl

Paulka, fajne te wózki. Zwłaszcza ten pierwszy, nawet miałam wkleić do niego linka:D Poza tym 14 kg, to jeszcze nie tak źle. Ten drugi też jest fajny. Szukam czegoś lekkiego, poniewa urodzę w połowie maja. Paulka, zwracasz uwagę na kolor wózka tzn. niebieski dla chłopczyka, a odcienie różu dla dziewczynki?? Bo teraz się zastanawiam czy czerwony wózek będzie pasował dla chłopca? Mam przeczucie, że to będzie synek:D

tak tylko wozek musi miec dobra amortyzacje nie moze miec plastikowych kol Musi miec gondole to chyba kazda mama wie.Z tanszych wozkow polecam implasta volanta albo xlandera

Nicole22- wez pod uwage fakt...przy wyborze wózka .... Ze głebokiego wózka nie bedziesz uzywac\"wiecznie\" To zakup na góóóóóóra 2 lata pozniej bedziesz chciała przerzucic sie na lekka spaceróweczke :) najlepiej parasolke :) Waga wózka jest bardzo wazna ! :O Ja 3 tysiecy napewno bym za wózek nie zapłaciła. Sorry za nieskłada wypwiedz,stylistyke ... Ale wczorajsza jeszcze jestem ...:P I Polska przegrała ! :(

Gość paulka zal mi tego dziecka
miec taka matke biedne dzieciatko

Gość paulka ten wozek nie ma amory

Gość moglas na aalegro kupic

Rzeczywiście ta gondola jest montowana, ale w sumie nie przeszkadza mi to. Poszukam takiego wózka w sklepach, ale chyba i tak zamówię go przez net.

Gość co za bzdura
Co za bzdura. Musi zmiec gondole bla bla bla. I co, po pol roku dziecko zacznie siadac a ja mam go zmuszac do lezenia??? Paulka jedynie Twoj wozek mi sie podoba a reszta (jak dla mnie) jest beznadziejna (to tylko moja opinia). Wydalabym 3000 ale na travel system (gondolka+spacerowka+fotelik) najlepiej Mamas&Papas ;-).

Gość co za bzdura
przeciez Paulka to jeszcze dziecko nie stac ja na wozek z gondola kupila za 500zl nie jej wina ze jest biedna!!!!

Gość co za bzdura
ja mialam wozek uzywany za 250zl bo na drozszy nie bylo mnie stac jedno kolko odpadalo ale jezdzilam nim az to totalnej rozsypki

Gość co za bzdura
Pulka sie stara miala wpadke w mlodym wieku ale to jej sprawa

Paulka nie wpadła, ale starała się o dziecko. Ja wpadłam, zostałam sama, ale nie wstydzę się tego!