Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 rnatalia

prostownica optimum

Polecane posty

Go艣膰 niestety....
link sie nie zalacza

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
wyglada super:) hmmm ja juz zam贸wi艂am niestty inna na allegro , w艂asnie czekam na przesy艂ke

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rnatalia
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paulaaaa
ja wlasnie czekam na ta prostowni ce:) mysle ze we wt ja dostane to ci napisze jak dziala i czy ciasteczka sa dobre:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rnatalia
dzieki:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fwefwe
mam taka niedawno zamowilam dobra jest:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sara sara sara
moze jescz ejakie sopinie jawnie mnie ona zainteresowlala

Udost臋pnij ten post

Kupi艂am tak膮 prostownic臋 ponad p贸艂 roku temu i u偶ywam jej ca艂y czas uwa偶am 偶e jest dobra bo nie niszczy w艂os贸w tj inne np. szklane itp Poleci艂a mi j膮 fryzjerka. Dziewczyny a mam do Was pytanie. Czy u偶ywacie jaki艣 specjalnych kosmetyk贸w do prostowania w艂os贸w 偶eby d艂u偶ej si臋 trzyma艂y i nie powraca艂y po jednym czy dw贸ch dniach do swojego naturalnego wygl膮du.Jak fryzjerka mi prostowa艂a w艂osy to trzyma艂y mi si臋 a偶 do mycia- by艂y pro艣ciutkie i nie puszyste a ja musz臋 poprawia膰 fryzur臋 codziennie 偶eby by艂 taki efekt. Prosz臋 o jakie艣 podpowiedzi i z g贸ry dzi臋kuj臋!PA!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rnatalia
ja ostatnio mialam probke szamponu elseve (taki rozowy) i odzywke mialam do tego i nawet bez prostopwania byly proste:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiag-01
Kochane b艂agam pomo偶cie mi! musz臋 jak najszybciej zamowi膰 prostownic臋, czy moglyby艣cie poleci膰 mi ktora mam kupi膰.BARDZO PROSZE!!!! Mam grube w艂osy. http://www.allegro.pl/item145211840_idealna_prostownica_ceramiczna_z_jonizacja_90_wat.html http://www.allegro.pl/item146361294_prostownica_ceramiczna_120w_lcd_prezent_naswieta.html

Udost臋pnij ten post

rnatalia spr贸buj臋 tego szamponu mo偶e mi si臋 te偶 wyprostuj膮:) dzi臋ki! Jakby艣cie zna艂y dziewczynki jeszcze jaki艣 wypr贸bowany kosmetyk to prosz臋 o nazw臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rnatalia
wydaje mi sie ze lepsza jest ta co ma wieksza moc :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paulaaaa
a wiec dzis przyszla prostownica i jestem z niej zadowolona. wlosy sa miekkie i proste. a co do ciastek.... sa przepyszne !!! :) wiec bardzo polecam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiag-01
paula!!! wczesniej sie pyta艂am ktor膮 mam kupi膰 wsr贸d nich jest ta kt贸r膮 ty kupi艂a艣, czy p艂ytki s膮 wystarczaj膮co du偶e, piszecie ze lepsza jest ta co ma wieksza moc 120??? to nie za duzo???? nie spali w艂os贸w??

Udost臋pnij ten post

kasiag-01 moja prostownica optimum ma moc max 205 a ja my艣艂a艂am 偶e ona jest s艂aba. Mi si臋 wydaje 偶e 120 to za ma艂o. Moja ma 205 i mi w艂os贸w nie pali.

Udost臋pnij ten post

sorry pomyli艂o mi si臋 przecie偶 to jest ta sama prostownica a 205 to stopnie nie martw si臋 ona nie pali w艂os贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiag-01
zam贸wi艂am prostownic臋 optimum i czekam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paulaaaa
hehe oki i powiesz jak ci sie podoba jak juz ja dostaniesz:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiag-01
Dosta艂am ale szczerze nie pr贸bowa艂am jeszcze na fuul czyli nie wyprostowa艂am sobie ca艂ych w艂os贸 tylko poprawia艂m po kilku dniach po wizycie u fryzjera. ciekawa jestem czy da sobie rad臋 z moimi w艂osam!!!!!!!!!!!!!! No i jeszcze pam pytanko, bo zauwa偶y艂m ze si臋 po u偶yciu robi brudna- br膮zowa, czy to mo偶liwe by 艣ci膮g膮ga艂 mi farb臋?????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Naprawd臋 nie polecam. Po kr贸tkim czasie w艂osy by艂y mega suche , zniszczone , ko艅c贸wki rozdwojone i ci臋偶kie to zregenerowania. Trzeba przejecha膰 3-4 razy 偶eby pasmo by艂o wyprostowane.

Udost臋pnij ten post