Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusiaaa10000

amfetamina i okres-czy przez to mi sie spozniaa

Polecane posty

Gość agusiaaa10000

wiatm!mam bardzo wielki problem okres popwinnam dostac 7 dni temu a tu nic nie powiem bralam przed 7 dnimi dosyc czesto anfetaminee ale nigdy mi sie to nie zdarzalo zeby mi sie o tyle spoznial a druga rzecz jest taka ze bardzo czesto z moim facetem sie kochalismy bez zadnego zabezpieczena ale mam tak oslabione plemniki ze chyba nie da rady do zaplodnienia .juz chyba zrobilalm gdzies okolo 7 testow i w pierwszym mi wyszloo jedna linia rozowa a druga nie widocznaa kolejne robilalm na zminee raz pre test raz bobotest i wyszlo ze nie jestem .kurcze ja nie mam zadnych objawow tylko non stop chodze i jem jak nigdyy.potrzebuje pomocyy ja mam jeszcze szkolee!!!!!!

Gość a od kiedy kobieta
ma plemniki :O

Gość agusiaaa10000
chodzi mi o facetaa mojegoo rozumiesz

Gość a od kiedy kobieta
wtopiłas :O.....mogłas najpierw pomyślec a potem sie bzykac :/

Gość agusiaaa10000
a mowiesz zee jestem jezeli testy wychodza mi ze nie jestesm w ciazyy mialas taka sytuacje

Gość oliwa sprawiedliwa2
PRZEGRAŁAŚ ŻYCIE! :P

Gość agusiaaa10000
tzn...................ze jestemm.????????

Gość oliwa sprawiedliwa2
Yes, of course.

niekoniecznie jestes w ciazy.....ale nawet jesli to wspolczuc dziecku narkomanskiej matki ktora myslec nie umie :o

Gość oliwa sprawiedliwa2
i dodatkowo - narkotyki mogą uszkodzić ewentualny płód! dziewczyno, jak możesz tak postępować!!?? :O

Gość agusiaaa10000
wezcie mi pomozcie czy przez furanie moze tyle mi sie spozniac okressssss

piszesz, ze masz szkole....jak dalej bedziesz na amfie leciala do dlugo do tej szkoly nie pochodzisz....:o szanuj swoje zycie....

o juz ci amfa mozg wyprala..bo nie wiesz, ze narkotyki moga powodowac zanikniecie okresu....wez poczytaj o tym co bierzesz.bo nawet nie wiesz co bierzesz ani jak dziala:o

widzisz dziewczynko problem jest ten - ze nie wiemy bo nie bierzemy. po raz pierwszy chyba ocenie kobiete na tym forum- nie obrazajac cie- gdzie ty glowe masz?? bierzesz jakies swinstwa kochasz sie bez zabezpieczen a teraz wolasz pomocy??? ile ty lat masz? widzialam kiedys kobiete w wysokiej ciąży pijącej na skwerku wóde i zaciągającą sie marichułaną- a poniewaz to sąsiadka mojej koleanki to widzialam jej dziecko po porodzie- z powaznymi wadami- szkoda mi gadac o niej i szkoda mi gadac o tobie- bo takie jak wy powinny sie wysterylizowac

Gość agusiaaa10000
a powiedz mi czy to badanie krwiii wykryje narkotyki w organizmiee???

Gość agusiaaa10000
bo nigdy nie bylo takiej potzeby zebyy sobie robilaa

buahhaajestes zalosna..........a teraz jeszcze sie martwisz, ze wykryja........wiesz co dla twojego dbra byloby bardzo dobrze by wykryli, moze byc sie obudzila, i przestala brac to gowno.........

Banda idiotów!! Widzę, że społeczeństwo nadal jest cofnięte w rozwoju i uważa narkomanów za ludzi gorszych od siebie, po pierwsze jeśli nie braliście to po jaką cholerę wypowiadacie się na tym forum? A po drugie jeśli macie zamiar obrażać tę dziewczynę to lepiej w ogóle nic nie piszcie, jakbyście nie zauważyli to ta dziewczyna poprosiła o pomoc, odpowiedź na pytanie a nie o umoralnienie!! To, że bierze narkotyki to jest gorsza? NIE SĄDZĘ!! Może ma po prostu problemy, a może chciała się zabawić, wszystko jest dla ludzi, niestety mądry Polak po szkodzie, można robić wszystko, ale z głową. Seks bez zabezpieczenia też nie jest zbyt odpowiedzialny, ale wątpię żeby każde z was nie robiło tego chociaż raz bez tego. Bo wiadomo co zakazane lepiej smakuje.... później niestety mogą wystąpić komplikacje ale pod wpływem impulsu, chwili - o tym się nie myśli. Nie wierzę, że wy jesteście tak inteligentni i cudowni że nigdy nie mieliście problemów!! A skoro dziewczyna pisze, że wyszły jej negatywne testy to po ch*j jej wmawiacie, że jest jednak w ciąży! A z tym, że przegrała życie to już jakaś kompletna paranoja ;/ pesymiści!!!!!! A co do "lecenia" na amfie w szkole to wcale nie uważam, że miałaby jej nie skończyć biorąc amfetaminę... A co do komentarza "IKE" to brak słów po prostu laska naoglądała się jakichś filmów o narkomanach i powiedziała co widziała ;/ Żal mi was ludzie, bo wierzycie w stereotypy ;/ ^^ Słodkiego, miłego życia :) P.S A Tobie koleżanko życzę szybkiego dostania okresu :) i nie ma się co martwić, oczywiście feta może być przyczyną braku okresu, ale jak przestaniesz brać na jakiś czas (tydzien, dwa) to wszystko powinno wrócić do normy, organizm się ureguluje i będzie okej :)

Gość jamba samba
a co zlego w braniu narkotykow?raz na jakis czas. dlaczego wyzywacie dziewczyne od narkomanek? narkoman to osoba,ktora bierze bo musi i nic poza swiatem narkotykow nie widzi. a wziasc sobie cos mocniejszego-raz na jakis czas,na imprezie to przeciez nie trgedia. wszysko jest dla ludzi!

Gość barbara1984
badanie krwi na pewno wykryje narkotyki

Gość mieszczudomniemow
To wy jestescie zalośni nie ona . Wiadome to że bierze jest złe i napewno nie jest z tego powodu zadowolona . ale kim wy jestescie żeby ją osądzać ? ;/ A Wiecie z jakiego powodu pierwszy raz to wzięła ? Może przeżyła cos strasznego wczesniej i nie mogla juz sobie poradzic psychicznie ? Ludzie widzą tylko to co chcą ... Żałosne .

Gość gość
dlaczego odrazu wyzywacie ja od narkomanek? znacie ja? ze ja osądzacie? to ze wziela amfe nie znaczy ze jest narkomanka cpunka i co jeszcze. teraz wielu mlodych i nie tylko mlodych ludzi probuje roznych narotykow chociazby dla zabawy czy z ciekawosci, nie ktorzy wiedza kiedy skonczyc inni juz niestety nie i to nie znaczy ze trzeba rzucac obelgami bo ktos jak wpadnie w to to ma naprawde ciezki problem. i nie udawajcie ze wszystcy jestesmy swieci . wszystko jest dla ludzi,zyciem zadzi pokusa. i prosze mnie nie zrozumiec zle ze ja namawiam do narkotykow , Nie! ale nie trzeba odrazu skazywac na kogosc wyrok. moja rada moze pojdz do ginekologa on ci najlepiej powie czy jestes w ciazy czy nie. a z tego co kiedys przeczytalam amfetamina moze opoznic okres tym bardziej ze pisalas ze bralas ja czesto. ona zmienia prace naszego ciala.

Gość gość
rządzi ***** zgubilam R poprawiam bo zaraz mnie zwyzywacie ...... :D

Gość gość
a testy nie zawsze pokazuja dobrze ja zrobilam 4 testy mialam jedna kreske. poszlam do ginekologa i dowiedzialam sie ze jestem w 4 tyg ciazy. teraz mam pieknego 3 letniego synka <3

Gość gość
Ja p********** Pyta się was czy furanie spóźnia okres , to po c**** jej jakieś kazania na temat tego piszecie ? Bierze to bierze i wam nic do tego , no chyba , że na siłę pragniecie zmienić jej postępowanie ha ha ha ..

Gość gość
No po 7 latach na pewno wasze pisanie na pewno interesuje autorkę tego tematu. :D