Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziom_200

Czas wziecia pierwszej pigulki Anty..

Polecane posty

Gość ziom_200

Witam, Czy to prawda ze pierwsza pigulke antykoncepcyja (dajmy na to np. diane35) trzeba wziasc w pierwszy dzien okresu? Czy sa jakies wyjatki od tej reguly?

Gość pszczolka z listopada
taki post juz był

Gość ziom_200
Nie wiem moze i byl ale niezauwazylem..moze jakis link do niego?;-) prosze.

mozesz wziasc od pierwszego do chyba trzeciego dnia miesiączki(cyklu)..ja biore logest ktory mozna zaczac brac nawet 5 dnia cyklu:)

Gość agatka 86
cześć dziewczyny sorki że z innej beczki ale możecie mi powiedzieć co oznacza depilacja brazylijska? Jestem brunetką mam mocne owłosienie bikini sobie depiluje ale niestety mam problem bo mam włosy między pośladkami i to dość długie wygląda to niefajnie czy depilacja brazylijska obejmuje także usunięcie tych włosków?Powiedzcie mi dziewczyny czy tylko ja mam taki problem czy wy także macie tam owłosienie? Dzięki

Gość pszczolka z listopada
ziom 200 pierwszego dnia cyklu czyli krwawienia bierze sie po to zeby zachamowac owulacje ale tabletke mozna wziąsc zawsze tyle ze ona wtedy nie zabezpiecza przed ciązą

Gość ziom_200
Bo tak sie sklada ze pewna kobieta brala przed pigulkami anty tabletki hormonalne..i po 7dniach od odstawienia tych hormonow zaczela brac diane35 a to przypadlo jakos zaraz po okresie. Wiec jest bezpieczna czy nie?

agatka 86 - depilacja brazylijska to właśnie usunięcie tych włosów między pośladkami... Uczę się w Studium Kosmetycznym, mogę Ci zrobić :D

Gość ziom_200
podnosze

Gość ziom_200
podnosze

Gość ziom_200
jeszcze raz

Gość czyjes slońce
to wszystko zależy...o ile był to 1 dzien okresu to wszystko ok, jeśli 2 lub max 3 dzien okresu trzeba sie dodatkowo zabezpieczyć az do 10 pigułki, takie są wskazania brania 1 pigułki gdyz okres gwarantuje CI ze pigułka zaczyna działać w dni bezowulacyjne jesli brała jakies inne hormony i zrobiła po nich 7dniową przerwe i zaczeła brać pigułki po tym to wydaje mi sie ze troche głupio zrobiła, niewiadomo czy to były dni owulacyjne czy bezowulacyjne

Gość ziom_200
Ginekolog tak kazal..7dni przerwy i pigulki anty bez wzgledu na cykl..moim zdaniem mozna podwarzyc wiedze tego ginekologa.. mam racje?

Gość ziom_200
podnosze

Gość pszczolka_z_listopada
przeczytaj ulotkie teoretycznie przy zmianie tabletek z mniejszą dawką na wieksza powinno sie zrobic normalna przerwe