Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna mloda dziewczyna

Martwi mnie moj nieregularny okres....

Polecane posty

Chodzi o to ze -w maju wystapikl 25 dnia -w czerwcu 29 dnia i 26 dnia -w lipcu 28 dnia -w sierpniu 20 dnia -we wrzesniu 29 dnia -w pazdzierniku 28 dnia -w listopadzie 30 dnia -w grudniu 23 dnia Dodam ze w lipcu i w sierpniu mialam podrozowalam samolotem A ostatnio przezywam stres.Okres mam od 5 lat....Jak myslicie??Bo mi sie wydaje ze za dobrze to nie wyglada:(

Gość o jezusieńku drogi............
może do lekarza sie wybierz , co...........

Gość psotnicka22
musisz isc do ginekologa...mialam tak samo. biore tabletki od 3 lat..wzystko juz jest ok. poza tym ile masz lat??????????? i czy sie czasem nie odchudasz?

Gość psotnicka22
ja to mialam jeszcze gorzej bo np.byla przerwa u mnie 2ch miesicy lub trzech

Gość w gorszej sytuacji
mam gorzej, mam okres od 3 lat, mam 17 lat, nie odchudzam sie a okres w 2006 roku mialam tak w ; styczniu potem dopiero w maju potem w czerwcu we wrzesniu , pazdzierniku i w listopadzie nie mialam, dodam jeszcze ze miedzy majem a czerwcem i wrzesniejm i padzienikiem okres byl regularnie co 29 dni, i jeszcze do tego jak slyszalam ze to nie ejst normalne caly czas mam sluz od okresu do okresu

Gość wszystko z toba ok
zaraz pewnie ci napiszą żebyś brała hormony :)to najłatwiejsza droga do utraty zdrowia nie ma kobiet co maja co do dnia 28 zawsze są wahania

Gość psotnicka22
jakiej utraty zdrowia? zastanowo sie co piszesz a potem pisz bo wcale nie ma racji. gdyby nie hormony to kobiety moglyby popasc w bardzo powazne horoby zwiazane z nieregularnym okresem a tak to pozazywają i przejdzie....pzoa tym hormony sie DOBIERA do potrzeb...kazda ma inne poziomy hormonow i po trzecie...nie bierze sie ich cale zycie i nie dzien w dzien...ja np.tera biore po 3 w miesicu wiec tak jakby ich praktycznie nie bylo, a tak zeby "okres" wiedzial kiedy ma sie pojawic...tak ze nie ma co zwlekac z wizytą bo to NAPRAWEDE MOZE BYC NIEBEZPIECZNE....Z TAKIMI SPRAWAMI NIE MA CO IGRAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mam 17 lat...

Gość psotnicka22
ale w sumie (bo teraz to przeczytalam ile masz lat0na pewno nie przepsiza jeszcze hormowno....3 lata okresu to zbyt malo....jeszcze sie stabilizuje

i nie odchudzam sie

i miesiaczkuje od5 lat(przypominam)

Gość nic tylko lec do gina

przeciez to mornalka...przeciez nikt nie ma okresu jak w zegarku! wyatrczy ze bedizes zprzemeczona, przeziebiona, bedizes zmiala depresje, i juz kilka dni w plecy z okresem! tak samo jak kobiety ktore biora tabsy nie maja co do godizny... mi sie zdarzalo ze raz dostaalm w rpzerwie rano a innegto ze wieczorem lub w nocy, wiec nie stresuj sie, bo to naprawde normalne , wahania to bys miala jakbys miala okres co 2 tyg, lub co 1,5 miesiaca.... a w twoim rpzypadku jest all ok, wiec naprawde nie szukaj dziury w calym, buzka

Gość niektorzy poponuja gina a niek
torzy mowia ze jest ok,zastanowcie sie :o

Gość ej sory młoda ale twój okres j
jest zajebiście regu;arny!!!!!!!:o Chyba nie sądzisz, że okres jest jak w zegarku co 28 dni?:O Zastanów się! Masz bardzo regularny okres a tabletki mogą cio tylko zaszkodzić... Jak je odstawisz, to dopiero będzie jazda:o Mówię ci. A wiem, co mówię, bo ja mam NAPRAWDE nieregularny okres. Najkrócej miałam go po 30 dniach a najdłużej nie miałam w ogóle ponad cztery miesiące:o I nie miałabym. Dostałam nerwicy i ze stresu zupełnie przestałąm mieć okres i musiałąm leczyć się 3 lata, zeby w ogóle znowu mieć okres. I potem znów- od 28 do 45dni. No i wolę to, niż w ogóle nie mieć. Także z Twoim okresem nie jest tak źle. A ja już mam okres od 10 czy 11lat:o

no wlasnie, sam stres sprawia z eokres moze nie wystapic, wec ty dizecko ise zastanow lepiej co ty sugeruejsz, probuejsz sobie wmowic ze amsz nieregularny okres, ja polecacmisc do psychiatry a nie do gina

Gość do groosia
dlaczego wyzywasz autorke??Dziewczyna martwi sie o cwoj organizm i chyba dobrze ze mysli o tym.... :o

no gdzie sie martwi??? Ona ma porpstru jakies pierdolca! pare dni to dla niej odchyl aspoleczny, moze niech najpierw poczya cos na temat organizmu, a nie wypisuje glupoty.