Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krasnaludek192

skok w bok, czy mozna ponownie zaufac?

Polecane posty

Gość krasnaludek192

Dowiedziałąm się ze mój facet bedac na imprezie całował sie z inna laska spędził z nią wieczór tańczyli i całowali. Twierdzi ze do niczego więcej nie doszło. On był pijany ( tak twierdzi) ale skoro cokolwiek pamieta to chyba nie był zalany całkowicie. Jak go pytałam czy moze ma cos na sumieniu to twierdził ze nie ( pół roku mi tak wmawiał) a potems ie wydało. Okazało sie ze to sie powtórzyło:( nie z ta sama dziewczyna z inna która znów przypadkowo spodkał na dyskoece - znów był pod wpływem alkoholu. Jestesmy razem 3 lata i to jest cudowny zwiazek- tzn myslałam ze jest:( Nie potrafie mu zaufac, ciągle sie boje ze zrobi to jeszcze raz i nastepny i znów. Bardzo go kocham i on twierdzi ze to sie juz nigdy nie powtórzy bo tez mnie bardzo kocha. Co radzicie wybaczyc starac sie zapomniec, byc z nim dalej i ciagle sie bac czy moze to z czasem minie. Moze mieliscie/ miałyscie podobną sytuacje. Co zrobiliscie??

Gość ade er
Niech nie chodzi sam na dyskoteki. Po co kusić los?

Gość jak nie pójdzie do syskoteki
to gdzie indziej znajdzie kolejną panienke...nie w budynbkach czy miejscach jest problem ale w facecie :O

Gość krasnaludek192
Niestety studiujemy w innych miastach i w tygodniu nie mam kotroli nad tym gdzie jest i co robi.

Gość kukiełka
nie dla mnie tacy faceci...