Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oceniacze przegrywacze

do wszytkich zalamanych

Polecane posty

to ze jestescie nieszczsliwi i przegrani to jeszcze nie koniec zycia nie musicie miec dlakogos wstawac i tak wasze zycie jest wazne i wartosciowe nie musicie zarabiac duzo nie kazdy jest dyrektorem filmu nie musicie miec przyjaciol i nie azdy was musi kochac i taaaaaaaaaaaak warto zyc:)

Gość warto zyc
?? po co? zeby co rano kiedy sie budze czekac z utesknieniem na koniec dnia? zeby plakac z bezsilnosci?

jatez plakalem co dzien nawet dzism sie chcialo nie wiem po co ale czuje ze kiedys jeszcze sie dowiem;)

Gość 9876543
A jednak nie warto.

Gość warto zyc
a co sie zmienilo ze juz nie placzesz?

po 4 miesiacach rozpaczy po stracie ukochanej osoby chce traktowac zycie pazernie mysle o wyjezdzieza granice w srode zdalem kurs na wozki widlowe bede sie uczyl programowac bede sie wiecej spotykal z ludzmi marze o przeprowadzce do wiekszego miasta zaczalem ogladac nowy serial chce poznawac nwych ludzi chce sie nauczyc jezdzic na nartach z kazdego dnia zycia chce wyciagnac jak najwiecej tyle ile sie da i czekam czym Pa Bog zaskoczy wiem ze dlugo zawsze bede samotny ze bede czarna owca wsrodrozesmianych szczelsiwych ludzi i wyjatkiem mam to wdupie bo nic na to nie poradze

Gość warto zyc
a janic nie zmienie bo ciagle mam podcinane nogi

Gość karolinkkkaaa...
Wszystkim załamanym dedykuję tekst piosenki Włochatego...zawsze podnosi mnie na duchu, powtarzam go czasem jak mantrę: Gdzies w mroku niepewności Wciąż jeszcze tli się w Tobie nadzieja Że będziesz żyć inaczej Że pokochasz wielką miłością I choć idziesz przez pustynię bezwodną I choć nic nie zostało ci oszczędzone Gdzies w mroku niepewności Tli ...

Gość a więc ciesz się
że ci odrastają mimo to

ja tez ale jest takie przyslowie 'mozna upadac i sie podniesc nie mozna upasc i sie nie podniesc"