Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolaaa

Strzelce łączcie się

Polecane posty

Strzelec 23 listopada - 21 grudnia Strzelec wielbi ruch i zmiany! Wciąż jest strasznie zalatany - Meksyk, Chiny, Rzym, Hawaje, Tokio, Kaukaz, Himalaje... Szybko, szybko, byle prędzej!’ Dużo, dużo, byle więcej! Czemu tak bez przerwy gna? Jakiś cel w tym chyba ma... Znak Strzelca wraz z Baranem i Lwem należy do żywiołu Ognia, z czym wiąże się żywy, ognisty temperament ludzi mających w horoskopie przewagę tego znaku, jak również porywczość, prostolinijność w postępowaniu, szczerość, oraz zamiłowanie do ruchu i często sportu, rywalizacji, walki i gry. Wśród znaków Ognia Strzelec jest znakiem tzw. zmiennym lub upadającym, co oznacza, że moc żywiołu ognia jest w tym znaku rozpraszana i rozdawana.Strzelec to jakby nauczyciel, który młodemu pokoleniu przekazuje dawne wartości, jak również prawodawca, który ustanawia reguły gry. Strzelce mają czynny stosunek do rzeczywistości: lubią, jak coś się dzieje, lubią zmiany, ruch w interesie, ciągłe budowanie czegoś, a potem rozbieranie, aby znowu wznieść coś nowego. Mają wrodzone zamiłowanie do podróży i ciągnie je do obcych krajów. Strzelce traktują świat i życie trochę jako grę, w której obowiązywać powinny zasady, których wszyscy się trzymają. Tak pisza o nas w ksiazkach astrologicznych czy to prawda? zgadzacie sie z tym??Ja sama zauwazylam kilka podobieństw a wy co sadzicie na ten temat??

Gość Strzelce Opolskie

Gość strzelec z 15 grudnia

Gość hela35
chcialabym byc spod znaku Strzeca

Gość hela35
dlatego,ze znam lilka osob spod tego znaku i podziwiam ich zapal,energie i kosekwencje w dzialaniu.Ja jestem spod znaku Ryby

Strzelec to jakby nauczyciel, który młodemu pokoleniu przekazuje dawne wartości, jak również prawodawca, który ustanawia reguły gry Mają wrodzone zamiłowanie do podróży i ciągnie je do obcych krajów. żywy, ognisty temperament ludzi mających w horoskopie przewagę tego znaku, jak również porywczość, prostolinijność w postępowaniu, szczerość, oraz zamiłowanie do RYWALIZACJI Podpisuję sie pod tym własną krwią :)

Gość jaktotak*
11-sto grudniowy Strzelec 🖐️ Bardzo wiele prawdy w tym opisie ;)

Gość profanacja
sikorka..a jaka jestes? bo ja tez jstem z 9 grudnia..:)

Gość profanacja
ja jestem z 9 grudnia i jestem: uparta, odważna,sentymentalna,pamiętliwa,kochliwa i pomimo 30 lat nie jestem mężatką...lubię trudnych facetów ;)

Tak samo sentymentalna,kochliwa a przy tym wrazliwa ale i zlosliwa czasami....zwlaszcza w domu.Tez zawsze wybieralam trudnychh facetow,w ogole im trudniejszy tym bardziej bylam nim zainteresowana;)Z mezem jestem juz 11lat,10 po slubie i na szczescie on jest inny niz moi wczesniejsi faceci,choc wcale nie latwy.Potrafimy sie tak klocic ze pol kamienicy nas slyszy(bez rekoczynow),ale trwa to dwie minuty i jest zgoda.Nie cierpie cichych dni,wiec ich nie miewamy.Nie umiem sie gniewac,wiec nawet jak jestem wkurzona i obiecuje sobie nie odzywac sie do niego to za chwile o tym nie pamietam i sama zaczynam gadac;)I chyba jestem troche cholerykiem...Koncze 31 lat w ta sobote.

Gość jaktotak*
Sikorka podbudowałaś mnie trochę ;) Mój luby to baran, a wszędzie czytam, że strzelec z baranem nie mają szans. Też nie lubię cichych dni i nie umiem sie gniewać :)

Moim zyciowym partnerem jest Lew.I powiem szczerze, że bywa czasem ciężko.On bardzo chce rządzić-kłopot w tym,że ja rownież. Denerwuje mnie jego puszenie się i chęć bycia podziwianym.Ja akurat nie potrafię podziwiać ludzi.

Gość profanacja
Ja bylam ze strzelcem, ale po prostu zabijalismy sie nawzajem( i dochodzilo do rekoczynow!)...teraz jestem z lewm..cenie sobie nasz zwiazek..ale tez czuje, ze to nie ten..w tym tygodniu skoncze 30 lat :) Pozdrawiam wszystkie strzelce 🖐️

Gdzieś wyczytałam, że najlepsza kombinacja to pan Strzelec i pani Strzelec.Może jest w tym trochę racji, bo ogólnie najlepiej dogaduję się z innymi Strzelcami. Aha,urodziłam się 08.12

Gość BARBóRKA..
A ja jestem z 04.12 jutro mam urodzinki.Jestem typowym strzelcem tzn.choleryk,uparta,pamiętliwa złośliwa i towarzyska lubię jak coś się dzieje .Kocham ten znak i zawsze się super dogaduje z ludzmi strzelcami.Aha mój facet to wodnik.

Pozdrawiam wszystkie strzelce i zycze wszystkiego najlepszego tym ktorzy sa przed urodzinami i spoznione zyczenia sle tym ktorzy juz sa po urodzinach!!! Ide spac 🖐️

:)No to widze ze nam sie ladnie temacik rozwija:) bardzo sie z tego powodu ciesze i czekam na dalsze komentarze:):DWszystkiego najlepszego dla Stzrelcow ktore beda mialy teraz lub mialy juz urodzinki:)

Gość jaktotak*
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów ;) 🌼

Mój mąż obchodził 3 dni temu, a synek 19 grudnia :), ale żaden nie pasuje do schematu.....nieśmiali domatorzy :D

Gość wierszyk nr 1
Towarzyski optymista radość z życia oczywista. Gest i barak wyrachowania przysparzają mu uznania. Plany jego są ambitne stanowiska miewa szczytne. Poczekajcie pół godzinki, napisze jeszcze jeden. Teraz ide na Świat wg Bundych" :-)

Gość nr 2
Gdzie nie posieją mnie - wyrosnę, Nigdzie mnie nie ma - jestem wszedzie, Na białym śniegu sadzę wiosnę I wciąż śpiewają me łabędzie. Jedyna prawda ma w kaprysie: Choć ten sam - zawsze jestem inny, Kocham me każde widzimisię I zyję sobie wciąż dziecinny. Tak długo w wino zmieniam wodę, Aż mi się urwie uho dzbanka, Wtedy pić będę mą pogodę Ja: uśmiech, traf i niespodzianka K. Wierzyński

Gość jaktotak*
🖐️ fajne wierszyki ;)