Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwaszczesliwa

jestem taka szczęśliwa

Polecane posty

bylismy u NIego. najpierw siedzieliśmy przytuleni. potem zaczęliśmy się delikatnie całować. położyłam się na łóżku, On na mnie. całowaliśmy się coraz namiętniej. potem ja zdjęłam bluzę. zostałam w bluzce. On zaczął dotykać moich piersi. delikatnie wodził palcami po nich. potem odgarnął moją bluzkę i zaczął lizać i całować moje piersi. ja gładziłam go dłońmi po głowie. dotykałam karku i pleców.położylismy się na boku. On zdjął koszulę i zaczęliśmy się całować tak delikatnie. tak leniwie. tak pieknie. nasze języki baaaardzo powoli dotykały się nawzajem. dotykalismy swoich warg. języki krążyły powoli wokół nich i zębów. On dotykał mnie przez spodnie. gdy leżał na mnie błądziłam delikatnie poszukami palców po jego plecach, delikatnie drapałam. czułam dreszcz podniecenia u niego. i przede wszystkim czułam wielkie wybrzuszenie w jego spodniach. było cudownie to był nasz pierwszy raz, kiedy przeszlismy do trochę bardziej zaawansowanych pieszczot. przed tem tylko się całowaliśmy. raazem jesteśmy dwa lata. mamy ponad 18 lat.seksu nigdy nie uprawailismy i narazie nie planujemy isć na całość. mamy czas. było pięknie.

ehh ta moja fantazja a tekst skopiowałam z ksążki Pamiętniki Fanny Hill

Gość ale i tak ładniePPP

to żadna fantazja drogi podszywaczu. żadna