Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wild river

Czy można okazywać zbyt dużo uczuć?

Polecane posty

Gość Wild river

Czasami zastanawiam się, czy to robię? Podobno związek, w którym jedna ze stron jest bardziej zaangażowana, nie ma większych szans na przetrwanie, kiedyś zacznie jej to przeszkadzać, w końcu czasami chciałoby się również coś dostać. Gdy już jesteśmy obok siebie, nie mogę powstrzymać się, by jej nie dotknąć, choćby musnąć dłonią jej włosy, objąć w talii, przytulić, gdy oglądamy razem jakiś film w tv. Ostatnio, oczywiście takim żartobliwym tonem powiedziała, że przecież nigdzie mi nie ucieknie. A więc jednak domyślam się, że moje podejście trochę jej przeszkadza. Dotychczas myślałem, że kobiety lubią poprzytulać się do swojego faceta. Może ona jest po prostu inna?

Przytulaj ją często, przytulaj ja czule, przytulaj ją słodko, namiętnie i jak tylko chcesz, ale zlituj się i rób to wtedy, gdy jesteście sami, a nie publicznie, przy obcych osobach. Miłość nie lubi podpatrywania......... Peszysz ją i zawstydzasz.

Gość rozumiem Ciebie bardzo
Jestem kobietą i w moim zwiazku to ja wciąż okazuję uczucie, ofiarowuję siebie nie dostając nic w zamian. To boli bardzo mocno.

Gość Wild river
Z drugiej strony, jeśli nie zbliżam się do niej przez dłuższy czas np. podczas naszej rozmowy, sama szuka kontaktu, dotyku, jakby wyczuwała, że coś jest nie tak; położy się obok i próbuje wyczytać coś z mojego wzroku.

Widocznie trafiłeś na kobitkę, która lubi być adorowana ale zarazem musi czuć \"przestrzeń\" by \"mogła oddychać\" - tak już czasami jest...

Gość koda
Działasz na zasadzie,,zagłaskać kota na śmierć'' Pamiętaj, że w miłości jest tak, że zawsze jedno całuje a drugie nadstawia tylko policzek.