Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrezygnowana juz jestem

malzenstwo bez sexu nie ma sensu

Polecane posty

sory kukielka, ale dwa tygodnie braku sexu w zwiazku to zaden problem i mz kazdemu sie moze zdarzyc

Gość nie czekaj...
ja tak mam od lat, kiedys 1 x w miesiacu, teraz 4x w roku... do doopy takie zycie, jestem facetem...:(

Gość kukiełka
powiedz mu, że nie wystarczą ci zapewnienia o jego miłości i poządaniu, że chcesz na to dowodów.

Gość nie czekaj...
na nic gadanie jak partner ma inny rytm sexownych potrzeb

Gość kukiełka
dwa tygodnie a kilka lat to duuuuża różnica to fakt. ja sobie tego nie wyobrażam. podziwiam, że wytrzymałaś tak długo

Gość nie czekaj...
moja zona uwaza ze czesciej, to zboczenie

Gość kukiełka
ale raz na miesiąc????????????

kukielka ja juz jestem w tej fazie ze takie gadki nic nie dadzą, teraz jeszcze zaczynam myslec o specjaliscie, ale czy to moze pomoc? sex wydaje mi sie sprawą tak naturalną ze dochodze do wniosku ze facet mnie po prostu nie kocha i zaden lekarz nic tu nie poradzi, przeciez nikogo nie da sie do tego zmusic, a nawet jesli to po co mi taki sex? kobiety juz chyba takie sąze szukająw facecie swojego odbicia, akceptacji, uwielbienia...

Gość kukiełka
najwyraźniej wszyscy jesteśmy zboczeńcami:)

Gość rozwiedziona 25
ja mowie rozwiedz sie. brak sexu byla jedna z przyczyn dla ktorego chcialam wziasc rozwod. nie bylo przez 8 miesiecy, i mu to pasowalo. mozna zwariowac, zaczynasz nienawidizc ta osobe niezaleznie co ta osoba robi...nie mecz sie, bedzie tylko gorzej. odejdz.

Gość kukiełka
trzeba spróbować wszystkiego.

Gość nie czekaj...
w tym roku sex byl w styczniu albo w lutym, cos tak, i gdyby nie kumpele moje... /rozne/ to zabilbym ja chyba...:) . ROZWIEDZ SIE, moja rada lepiej nie bedzie

Gość kukiełka
ja mam inny problem. nie mam orgazmów i tez się zastanawiamy czy to ciągnąć dalej. jak widać seks to baaardzo ważna rzecz.

tez tak wlasnie zaczynam myslec, wczesniej sie staralam, wiecie, bielizna, zmiany wyglądu, jakies romantyczne bzdety ale to dziala tylko chwilowo i nie da sie tego ciagnąc w nieskonczonosc, jemu sie po prostu nie chce...

Gość zycie erotyczne
Przychodzi baba do lekarza i mówi: - Panie doktorze, obawiam się, że już nie podniecam mojego męża, bo nie ma on ochoty na sex. - No to ja dam pani takie cudowne kropelki, niech pani doda 2 do ulubionego jedzenia męża, na pewno mu się poprawi. Wraca baba do domu, robi pierogi i tak sobie myśli: "Co tam 2 kropelki, dam całą butelkę", wlewa, woła męża i idzie do sypialni przebrać się w sexowną bieliznę. Nagle mąż woła: - Zocha! Chodź tu! Szybko!!! Baba myśli "Podziałało" i biegnie do pokoju. Mąż mówi: - Zocha, patrz! PIEROGI SIĘ BZYKAJĄ!!!

Gość nie czekaj...
ja czekalem za dlugo...:( TRACISZ ZYCIE, ENTUZJAZM, RADOSC I SENS

Gość kukiełka
naprawde, nie wierzyłam, że istnieją tacy faceci

Gość nie czekaj...
:))))) BOSKI KAWAL...:)

no ... zaczynam sie sklaniac ku rozstaniu... dzis myslalam ze wyjade na jakis czas, ale w swoim zrezygnowaniu i pesymizmie wiem ze jak wroce bedzie super pewnie przez jakis tydzien a pozniej znow bedzie to samo...

Ja podejrzewam jakies niedobory hormonalne (testosteron). Uważam, ze nie zaszkodziłaby wizyta u endokrynologa.

Gość nie czekaj...
kukielka, a ja przez te moja babe jage, nie wierze ze babki chca czesciej...

tzn mialam na mysli ze jak wroce to przez tydzien bedzie super

Gość kukiełka
mówiłaś mu,że zastanawiasz sie nad rozstaniem?

Gość nie czekaj...
a takie cos mieliscie kiedykolwiek rano...: . Słoneczko.../ -Tak, kotku?/ -Zrobisz śniadanie, rybko?/ -Oczywiście, skarbeńku./ -Jajeczniczkę rybko? /-Ze szczypiorkiem, pieseczku./ -Ale na masełku, żabciu?/ -Tak misiu/ - Kur**a, myszko... przyznaj się! Ty też nie pamiętasz, jak mam na imię...:-)

Gość kukiełka
do nie czekaj.. chcą i to często i na różne sposoby. my używamy różnych gadżetów. mamy całą szufladę rzeczy z sexshopu

to wyglada mniej wiecej tak: jest zle, ja sie denerwuje, zaczyna sie rozmowa (nie kłótnia bo juz dawno sie przekonalam ze to nic nie da...) ja powiem o wszystkim co mnie gryzie, on powie ze mam racje ze to jego wina, ze mnie kocha, ja mowie ze juz dłuzej tak nie dam rady i jak to bedzie tak trwalo to to bedzie koniec, on przeprasza itp i jakies kilka dni jest super i pozniej wszystko zaczyna sie od poczatku... takie bledne kolo

Gość nie czekaj...
kukiełka, wierze tobie.... bo gdyby nie kumpele... to nie wiedzialbym...:)

widzisz "nie czekaj"... ja nie potrafie byc w takim zwiazku, jakbym miala zdradzic to wole odejsc i byc z kims innym ...ale czy to ma sens skoro facet ktory byl swietny , kochany i jedyny okazal sie nie byc takim z biegiem lat? czy wszystkie zwiazki sie tak konczą? czy warto byc z nim dalej skoro inne sfery zycia sa ok?

odejść...to nie jest takie proste gdy tworzy się rodzinę....dom. Kiedyś mój mąż miał znacznie większe potrzeby....starałam się stanąc na wysokości jego potrzeb....teraz role się odwróciły.....ale on nie zaprząta sobie tym gowy. Czy odejdę......nie...bo my kobiety ponad wszystko kochamy to co storzyłyśmy.....rodzinę.....w której jest nie tylko mąż.