Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oneMoreKiss

niedzielny wieczor

Polecane posty

Gość u mnie nie ciekawie
własnie ide pod prysznic i do łóżka pilot w łapę i jazda po kanałach :( :( :(

mój facet siedzi dziś w pracy więc do 22 się nudze a potem obejrze \"Kobieta na topie\" :D

Gość betway
Siedzenie w domu..spogladanie na telefon..i oczekiwanie na gg :/ ogolnie mam miec pojutrze nieciekawa powazna rozmowe z facetem i nosi mnie strasznie :P ale niedziela srednio mila przez owe oczekiwanie :P

Gość Karimatka
Niedziel ogolnie nie lubie. Zwykle sa nudne... Dzisiejsza tez taka byla... Surfowanie po necie, przegladanie kanalow tv, obzeranie sie slodyczami i czym popadnie i tyle!

Gość sabina miska
dziewczyny bylam na imprezie u kolezanki to byl taki numer ze nie chce raczej szczegolow opowiadac, wiem ze facet byl u niej za 300 zl ale nakrecil impreze niezle, jego ogloszenie ze zdjeciami widzialam wlasnie w necie, buziaczki : ) bylo fajnie czegos takiego jeszcze nie widzialam na szczescie moj chlopak sie nie dowie bo troche konserwatywny ale i tak go kocham. http://www.rozglos.net/ogloszenia/ogloszenie-21068--panienski-wieczor-urozmaice-wystepem-niecodziennym.html

Gość kawa pod ławe
Piję piwo i siedzę na kafe, bo w tv zwykle nic ciekawego nie ma. No chyba że akurat jest to przerzucam się z kafe na tv. Poza tym przed zaśnięciem marzę sobie.