Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeprowadzam

jak ukryć bliznę

Polecane posty

Gość przeprowadzam

[03.12] 19:12 anulcia05 (efitka@o2.pl) pomocy!!! mam bliznę pooperacyjną na klatce piersioweja niedługo odbędzie sie slub mojej sieostry, na którym będe swiadkową,mam naprawde świetny dekolt i biust i chciałabym go wyeksponować tzn. załozyc jakas sukienkie z dekoltem, ale przeszkadza mi w tym blizna;/ zna ktos moze jakies sposoby do jej ukrycia?? bądz jakies ciekawe wzory sukienek?? baaardzo prosze o pomoc [03.12] 19:14 chcesz przycmic panne mloda nieładnie [03.12] 19:15 Jak ktos jest pi ekny... to blizna w niczym nie przeszkadza [03.12] 19:16 Fan Brucea Bruce Willis tez ma blizny a kobiety go uwielbiają [03.12] 19:18 anulcia05 (efitka@o2.pl) no niby tak , ale mimo to ludzie zwracają uwage na takie rzeczy;/ [03.12] 19:18 Nudna Wpisz teraz poszukiwane słowo lub frazę, aby znaleźć wypowiedzi na forum, w których się one pojawiły. [03.12] 19:22 anulcia05 efitka@tlen.pl no a moze macie linki do jakis ciekawych sukienek?? [03.12] 19:26 mikifiki o blizne zapytaj może w dziale "zdrowie i uroda" tam Ci szybciej pomogą; a o sukienki na "moda i ubiór" (zresztą sporo juz takich tematów było) [03.12] 20:26 MagdaAD Cześć Podobno dobry jest preparat o nazwie Cepan. Śmierdzi troche ale mi pomógł. Ale poza tym blizny są fajowe Pozdro

mi cepan nie pomógł ani troche blizna byla brzydsza na rece na ktorej nim smarowalam niz na tej na której nie robilam niczym. dekolt mozesz przyozdobic jakims konkretnym naszyjnikiem - np takim z kilku sznureczków kolrali

Gość perla inkow
czy jakos tak...rozjasnia fajnie nawet