Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamany prawiczek

Mam 40lat i jeszcze tego nie robilem...

Polecane posty

Gość Załamany prawiczek

Jestem bardzo niesmialy.Wstydzę się zaproponowac kobiecie sex.Chodziłem juz zwieloma,ale nie wiedziałem jak "to"zaczac.Mam 40lat i jeszcze jestem prawiczkiem.Boje sie ,że moge sie skompromitowac ....błagam pomóżcie....jak się za to zabrac...

Gość Załamany prawiczek
Wiem ,że narażam sie na śmieszność,ale prowadzicie na forum o sexie takie rozmowy,że moze i dla mnie znajdzie ktos czas...Oczywiście porady typu idź do prostytutki-wykluczone!!!

Gość _ea_
wymysl coś innego

Gość Załamany prawiczek
Tak myślałem....Najwidoczniej nikt z was nie ma takiego problemu...licze jednak na to,że ktoś mi pomoże..

Gość hhand
A czego się wstydzisz?

Gość nic nic
oczywiście, że idź do prostytutki, tylko ona za kasę będzie w stanie Ci pomóc, nie rozumiem dlaczego tego nie chcesz, obsłuży Cię fachowo, nie będzie wyśmiewać i czegoś Cię nauczy. Nie wyobrażam sobie innej kobiety w tej roli....chyba bym padła ze smiechu. Sorry....

Gość Załamany prawiczek
Teraz jestem z kobieta juz 4msc.Kocham ją i boje się ,ze jak dojdzie co do czego to sie zbłaźnię.Na razie tylko sie całowalismy.Mam wrazenie,że ona chce czegoś wiecej.Tzn.jestem tego pewien.Ja tez tego chce ,ale boję się,ze mój mały np:mnie zawiedzi,ze zrobie cos nie tak...nawet nie wiem od czego zacząc.W końcu ile sie można całowac!!

Gość like a virgin
jesli chcesz sobie ulzyc to idz na dziwki, choc nie wiem czy to dobre wyjscie, jesli chcesz to zrobic z kims kogo kochasz no to musisz sie przelamac i powiedziec o tym tej osobie

Gość Załamany prawiczek
Jak jestem przy niej,całuje ja ,dotykam mój członek reaguje tak jak powinien,ale gdy ona zaczęła głaskac mnie w tym miejscu głupi fiut zrobił sie flakowaty i uciekłem bo było mi wstyd.nie wyobrazam sobie jak by to sie mialo stac tuz przed wejściem w nia.Chyba bym umarł ze wstydu.

Gość malarz
kolego... nie panikuj tak! myśle ze 90% społeczenstwa ma lęk przed pierwszym stosunkiem! (tak też było w moim przypadku) głowa do góry! na odwagę wypij trochę alko! tylko nie za dużo bo bedziesz miałl problem z potencja! myśle ze najlepiej 2,3 browce i zobaczysz że odwaga sama przyjdzie! a jesli Twoja love wysmiałaby Cie gdybyś przypadkiem się zbłanił to uwierz nie jest warta Twojego uczucia!

Gość Załamany prawiczek
Może i racja z tą dziwka...ale przy moim skrępowaniu wydałbym majątek zanim by do czegoś doszło...Byłem juz nawet u sexuologa.Powiedział,że to wszystko siedzi w mojej glowie...ale jak ma nie siedziec skoro latka lecą,prostata rośnie,a tu nic...

Gość brunhildzia
a ja bym się zdenerwowała na takiego jakby przypadkiem nie wiedział jak ws...

Gość hhand
Problem lezy w strachu, dlatego ci sflaczal, to sie nazywa samospelniajace sie proroctwo, tak boisz sie ze nie dasz rady -ze faktycznie nie dajesz. Zamiast do prostytutki idź do terapeuty. A jak zależy ci na kobiecie to jej powiedz- jak cie wyśmieje to znaczy że nie jest wiele warta...swoja droga ciekawe jak to sie stalo, ze tak dlugo wytrwales w dziewictwie? Zawsze przez wyzej opisany problem?

Gość z tego co słyszałam
to organ nieużywany ulega zanikowi...

Gość z tego co slyszalem....
jestes niemadra

Gość hhand
to ci powiedzial ten seksuolog....tragedia... i co tylko raz u niego byles?

Gość Załamany prawiczek
spox alkohol faktycznie rozluźnia..dobra rada.

Gość hhand
>malarz zgadzam sie! podstawa to fajna babka do ktorej oprocz pociagu masz tez choc troche zaufania!

Gość Załamany prawiczek
ja ufam mojej kobiecie,ale to od faceta wymaga sie rozkrecenia tematu.Obawiam sie,że poza dotknięciem jej biustu na nic wiecej nie bedzie mnie stac.

Gość Załamany prawiczek
Poza tym jak by juz doszlo co do czego to w jakiej pozycji najlepiej to zrobić?Wiecie,żeby łatwo bylo w nia wejść.

Gość kolego
naprawdę pierwszy raz to rzadko komu wyszedł(z tego co słyszałem) i naprawdę jest wielu starszychprawiczków niż Ty...kobieta zrozumie...może nawet jej sie spodoba...tylko pytanie-czy walisz duzo konia? (wbrew pozorom to ważne)

Gość hhand
Czy ona sie nie domysla niczego? Skoro juz kiedys uciekles od niej to nie pytala cie o to? nie rozmawialiscie? Nie probowala cie jakos "rozkrecic"?

Gość Załamany prawiczek
Czy jest możliwość,że w nią nie dam rady wejść?

Gość kolego
z wejściem i trafieniem-najmniejszy problem, ale polecam tą pozycję o której najczęsciej myślisz

Gość kolego
nie dasz rady wejśc?tylko jak masz jakiegoś wielkiego człona...tak to na pewno trafisz...

Gość hhand
Najlatwiej to moim zdaniem na boku, ty za nia, wtedy ona moze przejac inicjatywe w "krytycznym" momencie i bedzie ci łatwiej