Eternity79 0 Napisano Grudzień 4, 2006 Szukam kolezanek a moze nawet i przyjacilki z okolic Düsseldorfu,Neuss,Köln itp....na pogaduchy przy kawie,wypady na miasto,spacery,itp....jak jestescie z tych okolic prosze piszcie Jestem tu dopiero od 4,5 lat i nie znam tu duzo ludzi.Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dopiero ty chyba masz Napisano Grudzień 4, 2006 problem z nawiazywaniem znajomosci mädchen! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolciaaaaa Napisano Grudzień 4, 2006 czesc jestem z okolic köln chetnie nawiaze zt toba kontakt napisz karolciaa83@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eternity79 0 Napisano Grudzień 4, 2006 Witaj Karolciaa wlasnie wyslalam do Ciebie wiadomosc na e-maila :-)Pozdrawiam i caluje goraco.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolcia ty jestes z bensberg Napisano Grudzień 4, 2006 oder? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eternity79 0 Napisano Grudzień 4, 2006 okolice düsseldorfu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eternity79 0 Napisano Grudzień 4, 2006 Do tego postu co jest napisany ze ja mam problemy z nawiazywaniem znajomosci:-( To ze mieszkam w niemczech 4,5 lata nie znaczy ze znalazlam kogos do kogo moge powiedziec\"Przyjaciel\"przez duze \"P\"ani bardzo dobry znajomy.Na takie cos trzeba komus bardzo zaufac:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie znosze niemiec Napisano Grudzień 7, 2006 dziewczyny, współczuje wam:(musi być cięzko z daleka od ojczyzy? ze szwabami- to jest okropny naród ale pewno wyróżniacie sie urodą:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak szczerze dziewczyny Napisano Grudzień 7, 2006 to widać dużo łądnych dziewczyn na ulicach?jaka moda?stroją sie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tu sa.... Napisano Grudzień 19, 2006 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1929484 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agula28dortmund Napisano Styczeń 15, 2007 Hej! My z mężem też czujemy się tu osamotnieni. Jesteśmy tu dopiero 4 miesiące, ja jestem w 8 miesiącu ciąży i też chętnie poznalibyśmy jakichś normalnych ludzi, zwyczajnych znajomych do rozmów spotkań przy kawie lub piwku itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justys78 0 Napisano Luty 1, 2007 Poszukaj na topiku "Polki mieszkajce na stale w Niemczech":-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach