Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość streapteserka

Chce zebym mu zrobila striptiz....a ja sie wstydze

Polecane posty

Gość streapteserka

Moj facet zapytal mnie sie ostatnio czy nie chcialbym mu zrobic striptiz,a ja odpowiedzilam,ze no nie wiem ,pomysle nad tymi i wogole,ale tak naparwde to nawet chcialabym to zrobic dla niego,ale z drugiej to sie wstydze,po prostu sie wstydze,a moze boje sie ze mu sie nie spodoba............ nie wiem co robic, czy ktoras z was robi/robila striptiz dla swojego ukochanego,moze podzieli sie swoim doswidczeniem.

tzn on nie prosi ale wiem, ze chcialby... a ja nie potrafie, mam opory...

Gość streapteserka
No wlasnie,czasami mysle,ze moze najlepiej to byloby sie upic,ale to tak porzadnie i to zrobic..............utknelam... nie chce robic nic wbrew sobie i zmuszac sie do tego ,jednak w glebi serca chce to zrobic,ale boje sie....................

chyba zbyt powaznie do tego podchodzisz... jak dlugo jestescie razem??

Gość streapteserka
chodzi o to ze ja nie moge sie pzrelamac, nie twierdze ze to jest jakis duzy problem, moge mu powiedzaiec nie,ze to dla mnie krpeujace i tyle.................... a jestesmy razem rok

Gość streapteserka
no jak to nie mam ikry??? a ty bys sie zgodzila walic kolcki na ukochanego z podestu na ktorym robisz striptiz? widze ze faktycznie no kafe to same porabane baby:(

nie to nie chodzi w gre...absolutnie..ale przy moim striptisie facet wymieka w inny sposob nie koniecznie gowniany.... wiesz odpowiednia muzyka ,,,ciuchy,,,wino,,,,sprubuj tak...a jak nie poskutkuje to sie cos wymysli.....nowego

Gość streapteserka
Dzieki za rady La Cherie,ale moglabys podac wiecej szczegoly, wiesz jaka muzyka ,tytluy piosenke,w co bylas ubrana, i w ogoole jak to wygladalo,gdzie byliscie itp.

to wszystko zalezy od tego jaka muzyke twoj facet lubi....ty go znasz najlepiej....tak samo z ciuchami...kazdy jest inny...

Gość streapteserka
hmmmmmmm............ parwde mowiac to nie mam pojecia, bo on to sie tylko zapytal,nie wchodzilismy w szczegoly, chociaz jak tak sie zastanwoie to wiem ,ze lubi mnie w czarnymi podoba mu sie piosenka pussycat dolls 'buttons' mysclicie,ze moglaby byc na striptiz.?

oczewiscie...proste do zrealizowania.....wiekszosc facetow lubi krotkie spodenki i kozaki na wysokim obcasie....perfect.... a ta piosenka jest wystarczajaco seksowna....lyknij sobie cos przed to bedziesz odprezona.....

Gość hmmmmmmmmmmmhmmmmmmmm

Gość a on dla ciebie też zrobi
coś, cokolwiek poza tym, ze JEST ??!! Jak nie masz ochoty to się nie zmuszaj, proste !!!!! Baby jakie wy głupie jesteście szooook !!!!

Gość zjedz kota.....
JA robię strepteaze prawie codziennie, jak przebieram się po pracy :D kręce pupką i się rozbieram, tak dla żartów przed moją pannicą :p różnie to się kończy :D

Gość Sillen
Mnie facet nie prosil...sama mu zrobilam a wcale nie jestem jakas odwazna. Moja rada ?Wypij sibie lampke wina albo dwie...,ale nie przesadz. Twoje ruchy beda bardzie plynne,wlacz muzyke ktora lubisz,albo kojarzy Ci sie z nim. Poczuj sie jakbys wystepowala w filmie...Jestes w koncu zmyslowa. Uwierz w to a na pewno sie uda.3mam kciuki

Gość gość
ja pamietam jak ja tez mialam cykora ale podeszlamdo tego troche luzniej niby tam sobie przygotowalam ubranie w sensie a potem to juz na spontana troche sie posmialismy troche powagi ale wspominam to z usmiechem wiecej luzu :) jak jak ja tu slysze wypij lampke winna bo ruchy beda plynniejsze ty to szykujesz dla swojego chlopaka a nie taniec na rurze w klubie go go !!!

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji