Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam was

czy czteroletnie dziecko

Polecane posty

Gość pytam was

podawane do chrztu to jakias obraza dla Boga ..koscioła????....dlaczego dewoty takie zgorszone sa zawsze ..przeciez to nadal dziecko a to ze juz mniej wiecej swiadome czunu tego co sie robi to chyba dobre i dla niego....nie wiem co myslec :( zal mi zacofanych ludzi....

Gość lgcv
a gdzie o tym słyszałaś? Kwaśniewska miała 18 lat gdy się ochrzciła

Gość pytam was
nigdzie nie słyszałam mam tak sytuacje w rodzinie

Gość podnoszęeee
nie przejmuj się i rób swoje,szkoda nerwów

Gość hmhmhmhmhmh
nie zgodzę sie, że czteroletnie dziecko jests świadome istoty chrztu

Gość pytam was
a ja mysle ze jest swiadome przynajmniej w czesci tym bardziej ze rozmawia sie z nim na ten temat

Gość v.b
jakie to ma znaczenie świadome czy nie. Tu chodzi o mentalnośc tych bab. Chociaz może jesteś przewrazliwiona i nikt specjalnie nie zwraca na to uwagi

Gość ku_fajka
nie ma się czym przejmować, to tylko stare dewoty co szukają sensacji i nie mają innych tematów chrzest może być w każdym wieku i nie ma w tym nic gorszącego

Możesz im powiedzieć ,że ja uważam ,że są STARYMI RASZPLAMI !!! I niech na tych swoich miotłach bez homologacji niżej latają ,bo przeszkadzają w ruchu powietrznym ! :D

Gość pytam was
Zdzichu oczywiscie ze tak powiem ...najgorszy jest fakt ze im przeszkadza cytuje"a oby nie za duze dziecko":-0

Gość kjbvg
nie przejmuj się moje dziecko tez ma 4 lata i nie wiem czy się wyrobię z chrztem w tym ruku

chrzest dziecka to tak naprawde cos wiecej niż polanie go wodą :) każdy ksiądz zadaje pytanie czy chrzcząc dziecko wychowasz je w wierze itd...........więc rodzice potrzebuja czasu na przygotowanie :) a tak na poważnie zupełnie to duzo lepszym rozwiązaniem jest chrzest starszego dziecka niz meczenie godzinnym siedzeniem w kosciele kilkumiesięczniego maluszka a \"moherki\" zawsze znajda coś do obgadania :) kiedys moja ciotka mi palnęła , że moja córka tak płacze bo jest nieochrzczona :) rzeczywiście -chcrzest na pewno by pomógł dwumiesięcznej dziewczynce zwalczyć kolkę ;)