Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjkdfhkjdshfklf

wymioty przy miesaczce poradzcie jak macie

Polecane posty

Gość fjkdfhkjdshfklf

witam, prawie zawsze jak mam miesiaczke niemilosiernie boli mnie brzuch ale mniejsza z tym bo to normalne ale czy normalne jest ze az do tego stopnia moze mdlic ze az wymiotuje sie z rana??

ja tak mialam ostatnio, ale mama mi powiedziala ze te wymioty to z bolu bylo i ze skurczow a brzuch nie milosiernie mnie bolal. przestraszylam sie bo nigdy tak nie mialam ,ide do gina, a ty robilas z tym cos??

Gość feghaihlggahg
ja mialm tak ze 3 razy zawsze na 2 dzien az mnie cofalo... i to biore antykoncepty wiec miesiaczka powinna byc lzszejsza !

Gość feghaihlggahg
nie mowilam nic o tym ginkowi bo tak jakos glupio mi bylo....ale raczej powinnam, chyba zeto normalna rzecz a ja sie przjemuje....

Gość kotka222
ja z kibla podczas okresu wyjść nie mogę:(

Gość kie ka
ja tak mialam dwa razy ,nie bolał mnie nawet tak strasznie brzuch ale samo uczucie było okropne i ciagle zbierało mi sie na wymioty ,ledwo połknęłam tabletke przeciwbólową od razu ją zwróciłam:/ zwykle jest okej ,nie wiem czemu co jakiś czas jest tak strasznie

Gość cosinuss
mi zdarzylo sie tak raz.nigdy nie pomaaly mi tabletki,albo jak pomagaly to po jakims czasie org.sie przyzwyczail i trzeba bylo szukac nowych. higienistka w szkole sredniej radzila brac ibuprom+nospa w miare dzialalo.