Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paczi

BARDZO CHCE MI SIE PALIC A NIE MAM KASY /

Polecane posty

Nelly >>> zalosna to jest twoja wypowiedz :O \'\'.21 lat i na utrzymaniu rodzicow...szok. \'\' :O to jest kurwa polska a nie ameryka my mamy troche inne mozliwosci i troche inne realia :O

Coz..nie kazdy jest tak zaradny jak Ty nelly wnioskujac po tym co napisałas twierdze,ze albo zazdroscisz,albo sama jestes mowiac proste nierobem ;]

Gość Nelly Furtado
a to dziwne, bo jak ja studiowalam(skonczylam 2 lata temu)to dalo sie to pogodzic, a wcale nie studiowalamjakis bzdur. dzieki moim studiom i pracy jaka wtedy podejmowalam pracuje teraz w swoim zawodzie i osagam sukcesy. Tu, w Polsce, konkretnie we Wrocławiu, wiec nie mow mi Sweeie, ze to niemozliwe, wystarczy chciec...no, i umiec cokolwiek...

paczi: \"i w dupie mam wasze komentarze\" tylko po co zakładać topik ?

Gość siatkarka polska
zrob sobie skrety z herbaty. Zawsze to jakis dymek.

nelly gratuluje wyobrazni DeGie zeby tacy durni ludzie jak ty jednak komentowali ;]

palacze, ech. trujecie siebie i nas i jeszcze durne topicki zakładacie... jestem głodna, ale nie mam co zjeśc, bo siedze w pracy i nie bardzo moge wyjśc...ale nie zakładam z tego powodu toipicu na forum:)

zapewne chodzilo jej o takie komentarze ktore mają na celu dokopac dziewczynie, postaraj sie czasami czytac między wierszami nelly >>> tak jak kazdy tutaj zapewne studiowalas jeden z najtrudniejszych kierunkow 💤 bylas najlepszą studentką, w dodatku pracowalas w jednej z lepszych firm :O ale spojrz wprawdzie w oczy wroclaw to duze miasto dające więcej mozliwosci niz jakas dziura zabita deskami, nie mowie tu o sobie, ale skąd wiesz gdzie mieszka paczi? moze nie ma takiej szansy jak ty :O ponadto studia dzienne nie zawsze pozwalają na podjęcie pracy jezeli ty mialas np. po jednym cw. i wykladzie kazdego dnia to faktycznie idzie to pogodzic natomiast jezeli ktos ma rozlozone zajęcia od rana do wieczora to nie eypobrazam sobie by ktos przyjąl go do firmy np. na 1,5 godziny dziennie :O

Nescafe>>> ale możesz zalozyc i nikt ci tego nie zabronil, więc daj spokoj dziewczynie :O zresztą lekkie uczucie glodu ktory mozesz zapelnic buleczką to jednak nie to samo co glod nikotynowy, nalog to nalog niestety, nie jestem z pewnoscią z siebie dumna :O bo wolalabym nie palic, ale poki co niestety mam za slabą wole i za bardzo to lubie przede wszystkim natomiast jesli chodzi o autorke topiku to jest w naprawde wyjątkowo smutnej sytuacji, więc pozwol sie jej wygadac nie rozumiem dlaczego zaglądacie tam gdzie nic was nie interesuje, pozakladajcie topiki o wlasnej tematyce i kazdy bedzie zadowolony ;) nie rozumiem takiego najeżdzania na kogos :O

Gość Nelly Furtado
Wiesz paczi, musisz być strasznie ograniczona. Sama jesteś niedorajdą życiową, nie dość że palisz po kryjomu to jeszcze ciągniesz kase od rodziców na fajki...jak idziesz na impreze to też mowisz mamie "daj na drinka"?Nie uważasz, że to poniżające? W wieku 21 lat? Przez całe studia pracowałam w kancelarii adwokackiej oprocz tego studiowalam dziennie, a wieczorami dorabialam piszac pisma na zlecenie, czasem pracowalam jako kelnerka,W kancelarii wiele sie nauczylam i to doswiadczenie etraz procentuje. Przyko sie robi jak czyta sie takie wypowiedzi jak Twoja...Nie dosc ze sama nie pracujesz, to jeszcze nie wierzysz,ze innym sie to udalo.naprawde. wez sie za siebie dziewczyno, bo do niczego w zyciu nie dojdziesz.

paczi a potrafisz udowodnić to co piszesz ? Czy tak jak myślę, paluszki bezładnie się przylepiają do klawiatury na skutek braku nikotyny w organiźmie?

Przypomniał mi się dowcip: idzie facet do kiosku, kupuje paczkę papierosów, płaci, odchodzi. Ale czyta napis: \"palenie szkodzi zdrowiu i powoduje impotencję\"... Przerażony wraca i prosi kioskarkę: - poproszę mi wymienić papierosy na te z rakiem

heheeh a jak ja czytam wypowiedzi takie jak twoje to chce mi sie smiac z głupoty ludzkiej,jak cie wkurzaja tacy ludzie jak ja ,to wejdz sobie na forum na twoim poziome, w ogole dziwi mnie,ze dziewczyna po super studniach z super wynikami i super praca przesiaduje cały czas na owym forum,rozumiem,ze jestes osoba dzika,nieinteligenta i zenujaca,jednym słowem dla mnie jestes nikim,dlatego daruj sobie swoje denne wypowiedzi,bo pokazujesz w ten sposob swoj jakze niski poziom..

dobra zjezdzajcie wspaniale, piękne, zdolne, inteligentne, pracowite, cudowne, niezastąpione, sprytne, nieslychanie zaradne karierowiczki na topik dla takich jak wy, tu rozmawiamy o zwyklych, przyziemnych sprawach ;) nelly>>> nie tobie to oceniac do czego ona dojdzie, ty mialas szczescie, dostalas szanse, więc sie ciesz, ale nie kazdy dostal w zyciou taką mozliwosc, naprawde znam po prawie wiele osob, ale nie pracują w swoim zawodzie bo nie dostali takiej szansy ciesz sie dziewczyno ze przed tobą otworzyly sie drzwi do kariery, ale nie ty powinnas nam mowic jak sie nam zycie potoczy ;) zresztą widzisz co sie dzieje, po zawodowkach wyjezdzają i zarabiają kupe forsy, więc roznie to w zyciu bywa, czasami nawet studia sie nie przydają choc nie ukrywam ze warto je skonczyc nawet dla wlasnej satysfakcji

nelly>>> i jeszcze jedno ja naprawde nie twierdze ze to niemozliwe ;) czasami jednak tak jakoś sie nie sklada bo czy np. z twojego roku wszyscy, ale to wszyscy pracowali? :O nie wierze i nazwalabys ich nieudacznikami zyciowymi? :O

Gość palacze to mendy i mam nadziej
ę, że niedługo będzie obowiązywał CAŁKOWITY zakaz palenia w miejscach publicznych. Bo już chuj wam na grób, palcie sobie, ale dlaczego, kurwa, inni mają to wdychać? Stanie taki debil pod nosem i wąchaj go:O Rzygac sie chce po prostu. Albo wchodze na kawę do jakiejś kawiarni, restauracji, o pubie nie wspomne a tam taka siekiera, ze az mi majtki potem fajkami walą:O Ludzie!!!!!!!!!!!!!!1 Nie jesteście sami:O Tak samo bąki walicie w towarzystwie, zeby inni wąchali?:O To jest szczyt chamstwa i prostactwa po prostu! A z tymi podatkami to fakt- ty, paczi, nie płacisz podatków, więc musisz się lecvzyć za czyjeś. Poza tym dlaczego ja mam nie chodzić do lekarza, bo dla mnie nie ma miejsca, bo muszą przyjmowac meneli, narkomanów i palaczy, którzy szkodzą sobie na własne życzenie?:O Ja nic złego nie robię, nie uszkadzam sam siebie. A jak coś poważnego mi sie stanie, to niestety nie ma miejsca:o

ok, to rozmawiajmy... Sweet Dreams: gdzie napisałEM, że któraś z Was jest nieinteligentna, niezaradna itp. ? Jak na razie to paczi ma jakiś problem z analizą tekstów, a nie ja :)

Gość Nelly Furtado
Tak się składa, że jestem w pracy. Nadzoruję takie dziewczyny w Twoim wieku, które u nas pracują... Nikt przede mną drzwi nie otwierał ani nie dawał mi szansy. sama ją sobie wywalczyłam. Nie mam ani zamożnych rodziców ani nazwiska, wszytstko do czego doszłam zawdzięczam sobie i cięzkiej pracy. Wiele ludzi po prawie faktycznie nie pracuje w swoim zawodzie, ale to ich sprawa, po prawie można naprawde wiele robić, i nie ma problemow z pracą generalnie. A co do wyjazdów, wybacz, ale nie pojechałąbym za granicę zmywac garów nawet gdyby mi dawali cztery razy więcej niz obeznie zarabiam... I jeszcze jedno. NIE PALĘ.Ale nie ejstem ani wyjatkowo wspaniała, ani wyjątkowo sprytna, ani wyjątkowo ładna. Po prostu jestem uparta i wiem czego w życiu chcę. I dążę do tego. Polecam tę drogę.

Gość ej palaczki.......
a jesteście wierzące?:)

rozumeiem ze ktos moze byc przeciwniekiem palenia, sama tego nie popieram choc palę ale ludzie kochani...jak mozecie tak mowic? :O dla mnie nie ma miejsca bo przyjmują palaczy, narkomanow, meneli? :O po pierwsze to tez są ludzie i jakby nie patrzec bardziej chorzy niz wy, zanim zaczeli sie niszczyc musieli miec chorą psychikę, musialo byc coś nie tak... po drugie wcasle nie jest tak jak piszecie, wlasnie na tych meneli jak to okreslacie nie ma srodkow, takiego zapewne by nie leczyli, bo nie pracuje, nie ma ubezpieczenia ani zadnych znajomosci

Sweet Dreams ale co ja takiego napisałem ? Czy możesz zacytować coś co mogło Ciebie lub inną palącą osobę urazić ?

nie chodzi konkretnie o mnie ale o autorke topiku, a z tymi osobami wierzącymi bądz nie to nie bylo do ciebie ;) nie przejumj sie tak ;)

a ja sobie wlasnie zapaliłam i jest mi dobrze... i wiecie co,akurat mam pieniadze,wiec jak bede musiala sie leczyc,nie bede sie leczyła za wasze,tylko za moje Rozumiem,ze jestescie anty,ale na litosc boska popatrzcie wkolo zobaczycie ile ludzi pali,czemu sie na nas wyzywacie?nie załozyłam tego topiku dlatego,zebyscie nadawali na ludzi palacych,jezeli tego tak bardzo chcecie to zalozcie taki temat

Gość tak nie wolno ci palić
bo popełniasz najcięższy grzech. Nie szanujesz daru życia. Wiesz, że to szkodzi i to powaznie, ale mimo to palisz. To tak samo jak popełnianie samobójstwa- wiesz, że nie szanujesz życia, które dostaaś od boga, bo je ryzykujesz- świadomie. Poza tym ja np. mam wadę serca. I jak juz dostanę skierowanie do lekarza, to i tak nie na badania, tylko najpierw do kardiologa,. Czesto nie ma możliwości, zeby zrobic JAKIEKOLWIEK badania, tylko słucha mi sreca, ze mam jakies tam szmery i mierzy ciśnienie. A na taką wizytę musze czekać 4-5 miesięcy:o Bo tacy jak ty po 10 latach palenia bez przerwy siedza u kardiologów, a potem maja operację za 20 tys zł każda:( Nie wie, czy się orientujecie jak drogie jest leczenie osób chorych na serce, na wylew, jak drogie są zabiegi... O raku nie wspomnę:( Jeżeli mnie macie w dupie, to chociaz pomyślcie o dzieciach czekających na przeszczepy, z których co roku ok. 60 umiera:( Nie mówię, ze menel czy palacz to nie człoiwiek. Ale dorośli ludzie powinni ponosić konsekwencje swoich wyborów. Jeżeli ktoś ŚWIADOMIE robi sobie krzywdę, pije czy pali 15 lat, jest nałogowcem, to wie, ze mu to szkodzi. Dlaczego inne osoby maja odpowiadać nie za jego nieszczęśćie, ale za jego głupotę?:( Jaka to spaczona psychika, ze ktoś zostaje menelem, albo palaeczem? To głupota., Jezlei rzucił cię chłopak, równie dobrze możesz się zawiziąć i zamiast beznadziejnie palić:o możesz np. zacząć dbac o siebie i znaleźć lepszego. Alebo przynajmniej zaimopnowac mu tym, że zaczęłaś dbac o siebie, zaczęłąś uczyć się nowego języka, poszłaś na jakiś kurs, robisz coś nowego. A nie- siedzisz w domu i palisz fajki:o Jeszcze na złość mamie odmroź uszy:o

przykro mi z powodu twojej choroby, natomisat nie zrozum mnie zle, ale uwazam ze ja akurat nie mam wplywu na to czy uratują tę osobę czy inną oczywiscie dla mnie rowniez w pierwszej kolejnosci powinny byc te osoby ktore nie pomogly sobie w chorobieale ja prawa nie zmienie

Gość masz wpływ bo np.
jeżeli będziesz o siebie dbała i nie będą ci musieli liedyś rozbic operacji za kilkadziesiąt tysięcy zł, czy podawac leków za 200zł tygodniowo, to pomogą wielu innym chorym osobom. Może zaszczepią zamiast tej operacji kilka tysięcy dziewczynek przeciw rakowi szyjki macicy? Może zrobią operację jeszcze nienarodzonemu dziecku? Może komuś wszczepią stymulator fal mózgowych i będzie mógł normalnie życ? iektórzy ludzi rodzą się chorzy, uwięzieni we własnym ciele, nieszczęśliwi, a wy nie szanujecie własnego życia, mimo że niby jesteście wierzący, a w dodatku jesteście straszliwymi egoistami...:(