Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paczi

BARDZO CHCE MI SIE PALIC A NIE MAM KASY /

Polecane posty

BARDZO CHCE MI SIE PALIC;/ NIE MAM KADY NAWET NA PACZKE FAJEK BEDE MIAłA ALBO POPOłUDNIU ALBO DOPIERO JUTRO :(((

Gość wpadnij do mnie
to cię poczęstuję współczuję,bo wiem,co to znaczy głód nikotynowy

wiem co to za bol :O p[odbierz rodzicom jesli palą albo rodzenstwu ;) ew. zadzwon do jakiejs znajomej ktora blisko mieszka z pilną potrzebą :D ;)

Gość ZosiaSamosia.
Wspolczuje.Ja wlasnie wrocilam ze sklepu i od razu zapalilam.Chyba by mnie roznioslo przez ten caly dzien gdybym nie mogla zapalic

a z czystej ciekawosci zapytam ile potrafisz dziennie spalic? bo ja duuuuzo :O jak gdzies wyjde to przy piwku i paczka pojdzie a jak tak w domu to roznie, ale tez powinnam ograniczyc :O

własnie to jest ten najwieszy problem! u mnie w domu nikt nie pali wszyscy sa antypapierosy,nie moge z domu wychodzic bo jestem chora moze popołudniu mi sie uda,kurcze zaraz oszaleje :( jem co popadnie i coraz bardziej mi sie chce :((

3 tyg temu zostawił mnie facet i aczełam palic ok paczki dziennie,na imprezach całonocnych tez ida po 2 paczki,chciałabym przynajmniej ograniczyc palenie

no i ciekawe co bedzie jak te fajki podrozeją :O bo z tego co slyszalam cena ma pojsc znacznie w gore :O nie stac mnie zeby placic za paczke 10 zl. 7 w tygodniu to 70 zl. czyli w miesiącu za trucie sie 280 zl.:O ale co ja poradze ze tak lubie palic 😭

przy piwku spalam paczke jak jestem sama w domu top tez, jak w domu sa antypalacze co sie ostatnio rzadko zdarza to paczke mam na 2.5 dnia

Gość ZosiaSamosia.
U mnie w domu tez nikt nie pali, dlatego staram sie w domu nie palic.W pracy tez nie pale, pracuje z dziecmi i musze dac dobry przyklad :) Z tych powodów nie pale duzo, paczka starczy mi na 3 - 4 dni.Ale podczas imprezy potrafie wypalic duzo duzo wiecej.

cholerka no to teraz raczej nie rzucisz, po jakims czasie pewnie ograniczysz ;) a dlugo byliscie ze sobą? no i ile masz lat, bo jak z 17,18 to jeszcze wiele milosci przed tobą i niestety pewnie wiele sytuacji chociaz niestety nie zalezy to tylko od wieku :O zostawil cie tak bez slowa?

a jakie palicie dziewczynki ? bo ja przewaznie L&M lajty,jak sie ma wiecej pieniazków to sobie marlborki kupie

bylismy razem ponad rok , on jest w wojsku i czekałam na niego 7 miesiecy zostawił mnie 2 miechy przed wyjsciem, w ponidziałek mowił ze kocha mnie ze nigdy mnie nie zostawi a we worek ze to koniec...nie wiedziałam wtedy dlaczego jak przyjechał na przepustke i wymusiłam siła spotkanie to dowiedziałam sie,ze nie powiedział ze to jest definitywny koniec ,ze nie wie jak to bedzie po wojsku,ale teraz chce byc sam ;] jak to wspominam bardziej chce mi sie palic ,bozeee :(

i dlatego nigdy nie zrozumiem facetow :O w sobote kocha nad zycie w niedziele nie kocha, w poniedzialek sam nie wie, we wtorek sklonny jest wrocic, w srode chce przyjazni, w czwartek sie nie odzywa, w piątek woli kolegow, w sobote ma nową kolezanke, w niedziele dzwoni do ciebie :O tacy są mężczyźni :O

ale wiecie co ja bardz byłam w nim zakochana,w sumie nadal gdyby chciał wrocic to bym sie zgodziła, tydzien temu miałam isc na dyskoteke,ale dowiedziałam sie ze on tez ma tam byc,wiec postanowiłam załamana ,ze spedze andrzejkowa sobote w domu,na szczescie kolezanka wzieła mnie do siebie i wiecie co..:) poznałam kogos..

\"Sweet Dreams i dlatego nigdy nie zrozumiem facetow w sobote kocha nad zycie w niedziele nie kocha, w poniedzialek sam nie wie, we wtorek sklonny jest wrocic, w srode chce przyjazni, w czwartek sie nie odzywa, w piątek woli kolegow, w sobote ma nową kolezanke, w niedziele dzwoni do ciebie tacy są mężczyźni \" Ty tu o mnie bzdur nie wypisuj:O.

No to szybka jesteś. A ile Ty dziecko masz lat? Może do pracy pojdziesz jak pieniędzy nie masz na nałogi?

dziecko jak dziecko ;] 21 L. .....do pracy mi nie spieszno studiuje...

Gość bardzo dobrze że podrożeją
papierosy. Bo potem, przez waszą głupotę. Inni podatniy muszą płacić za leczenie waszych raków, zawałów, wylewów, zylaków, zakrzepów:o I za wasze częste przeziębienia itd. Lekarz zamiast przyjąć moje dziecko, będzie się musiał zajmowac jakimiś idiotkami, które same sobie szkodzą:o Trochę to bez sensu i niesprawiedliwe, nie sądzicie?:o tak samo jak leczenie alkoholików. Ktoś chory, po wypadku, dziecko z wrodzoną wadą, nie dostanie nerki, bo muszą ją przeszcepic jakiemuś menelowi, żeby mógł wrócić do chlania:o Załamuje mnie po prostu głupota niektórych ludzi...:o

Gość do bardzo dobrze że podrożeją
jest pewnie tyle innych glupot ktore Ty robisz i my jako podatnicy tez za to placimy

odnośnie braku papierosa... taboret masz? bo możesz mu nogę oskrobać i w papierek zawinąć :)

tak tak, my nic nie placimy tylko wy :O i to pewnie za wasze pieniądze w szpitalu monika kuszynska wpycha w siebie schaboszczaki :O jak to juz pisalyscie nieraz :O

Gość Nelly Furtado
popieram bardzo dobrze ze podrozeja. A Ty studentko od siedmiu bolesci myslisz, ze jak studiujesz to pracowac nie mozesz?Nie mow mi ze od rodzicow na fajki bierzesz...zalosne, zeby nie zarobic na wlasne potrzeby...21 lat i na utrzymaniu rodzicow...szok. I

my sie ze Sweet Dreams rozumiemy i w dupie mam wasze komentarze ;] szczegolnie sfrustrowanych mamusiek znudzonymi nudnym zyciem,kazdy wie co robi i moge sie zalozyc,ze kazdy kiedys palił,ale nie kazdy popadł w nałóg