Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nescafe

Najprzystojniejszy siatkarz

Polecane posty

Gość nawijka.
Jakies 1,5 roku temu zmarl swietny siatkarz, nie pamietam jak sie nazywal, ale byl bardzo przystojny.Niedawno ogladalam wywiad z jego zona w Rozmowach w toku.Byli 2 miesiace po slubie i tacy szczesliwi wracali samochodem z urlopu.Niestety nie wrocili :(

Jeju...to naprawdę żona Kadziewicza?Może dziewczyna?naprawde maja dziecko? Swoją droga to może dobrze, że są ze zwykłymi laskami a nie z jakimiś seksbombami, pomagaja nam uwierzyć w siebie. Kadziewicz jest boski, ale ta jego laska....przeciętna bardzo.... Anouk, co myslisz?

Gość LidiaL
swiderski jest fajny a zone ma nieciekawa podobno byla koszykarke, kurcze usidlila go dosc wczesnie bo ich coreczka ma juz 10 lat.

Gość Kadziewicz boski... mniam
;)

Gość ja wiemmmm
a zona Wlazłego paulina jest na parwde niezła. Kiedys widziałam ja na zywo na stacji benzynowej. Robi wrazenie (sliczne geste włosy, ładna cera, zgrabna, bardzo zadbana). Mój szef sie za nia oglądał, potem dopiero zajrzyłam, ze to ona:)

Gość ja wiemmmm
ale fakt, ze Kadziewicz ma chyba najbrzydsza zona, ale nie wyglad sie liczy:) On jak dla mnie cudem tez nie jest:)

Nesca, gdzieś czytałam w biogramie w gazecie.. i kilka słów żony... Córeczkę maja małą:) i piknie jest....:D Nie wiem, jak wygląda, ale jak jest normalna, to tym lepiej....;) A tak szczerze nie chciałabym być żoną sportowca:( to porażka, zawsze sama:(

Gość Dorka4
Najładniejszy z siatkarzy był Arkadiusz Gołaś... Przystojny jest Mariusz Wlazły i Michał Winiarski....

Gość btttt
mi sie podoba KASIA SKOWROŃSKA ACHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ale SUCZ:P

Gość Kasia Banaś

Gość Kasia Banaś
Oczywiscie miliony razy powtarzam ze Dawid Murek jest najbardziej sexi siatkarzem no i oczywiscie swietnie gra. Stefcio Antiga jest tez super booooooski:)

Gość Chesterina
Wg mnie zajefajny jest Rafael de Souza Lins z Jastrzebskiego Wegla:P Nie ma to jak cudzoziemcy:)

Ja się kiedyś zakochałam w Winiarym, wykombinowałam numer do niego i dzwoniłam.

Ja się kiedyś zakochałam w Winiarym, wykombinowałam numer do niego i dzwoniłam.