brak mi słów na ludzki amok 0 Napisano Grudzień 4, 2006 siedzę w pracy. Źle się czuję i ogólnie kapryśni mam dzień. 3 artykuły muszę przetłumaczyć. Kiepsko :( a jak wam mija poniedziałkowe popołudnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolla Napisano Grudzień 4, 2006 u mnie tez kiepsko, taka piekna pogoda, a ja tu siedze , za biurkiem o jesuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szukam i szukam Napisano Grudzień 4, 2006 w domu z połamaną reka...całe szczescie, ze u mnie słoneczka nie ma :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
axxk 0 Napisano Grudzień 4, 2006 równie beznadziejnie i odliczam już czas do końca:( jeszcze 2 godziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helga_ 0 Napisano Grudzień 4, 2006 Dołączam do narzekających. Cały weekend w pracy, dzisiaj w pracy bleeeee:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
axxk 0 Napisano Grudzień 4, 2006 ja tez juz dawno niemiałąm dnia wolnego ale pocieszam sie ze jutro ide na urlop :) a moze na 2 dni nawet:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam gorzej Napisano Grudzień 4, 2006 musze zakuwać do sesji, w piątek pierwszy egz z prawa podatkowego a ja jeszcze nic nie umie a o jakimklowiek zmobilizowaniu sie do nauki nie ma mowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brak mi słów na ludzki amok 0 Napisano Grudzień 4, 2006 Ja musiałam w sobotę przyjść do pracy, ale nie na długo. Niedziela na szczęścia była wolna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karnityna 0 Napisano Grudzień 4, 2006 O Brak słów gdzie byłaś jak Cie nie było ?? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brak mi słów na ludzki amok 0 Napisano Grudzień 4, 2006 karnityna obowiązków dużo :-p Ty też byś się wzięła za robotę a nie obijanie ciąglę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja znowu nie na uczelni..... Napisano Grudzień 4, 2006 brzch mnie boli:o Chyba pójde porobic na szydełku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helga_ 0 Napisano Grudzień 4, 2006 Ja w sobote siedziałam od 8 do 18, w niedziele od8 do 16 a dziś od 8 do 18. Żyć nie umierać :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
axxk 0 Napisano Grudzień 4, 2006 a ja wzwiazku z tym że jestem załamana siedzeniemw pracy robię sobie kawę ktoś jeszcze chce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helga_ 0 Napisano Grudzień 4, 2006 Dla mnie każda piosenka brzmi jak kołysanka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karnityna 0 Napisano Grudzień 4, 2006 żebys wiedziała jak ja pracuje ;) Kochana zapierdzielam jak samochodzik :) Wiesz jak przy tym ciężko pisać na Kafe??? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helga_ 0 Napisano Grudzień 4, 2006 Dla mnie każda piosenka brzmi dziś jak kołysanka. Pusciliby jakieś szybsze rytmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Grudzień 4, 2006 brak mi słow a ja na dodatek chora i ledwo siedzę :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brak mi słów na ludzki amok 0 Napisano Grudzień 4, 2006 helga_ Ja codziennie siedzę od 9/10 do 22 23 zależy ile roboty. Przed zamknięciem numery zawsze dłużej się siedzi. A tak soboty mam nie pracujące, ale musiałam się wybrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość woodku Napisano Grudzień 4, 2006 a ja w pracy. nudy i nic się nie chce. remontuje mieszkanie ale chyba nie mam siły kasy i chęci. jeden wielki rozpierdziel w mieszkanku. brrrr. jeszce tylko 2 godziny i 19 minut i do domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helga_ 0 Napisano Grudzień 4, 2006 Brak mi słów - no po prostu brak mi słów:P Gdyby jeszcze porządnie płacili... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karnityna 0 Napisano Grudzień 4, 2006 White.............. gorszego tekstu nie spodziewałabym się po najgorszym podszywaczu :O Nienawidze tej piosenki :O jakiego Ty radia słuchasz?? U mnie nie lecą swiateczne :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brak mi słów na ludzki amok 0 Napisano Grudzień 4, 2006 pijawka kawa :) karnityna no tak kafe to podstawa nawet w największy zapierdziel trzeba zerknąć, bo nie daj boże nie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zahirek 0 Napisano Grudzień 4, 2006 Ja tez siedzę ledwo żywa w biurze i tylko wlepiam oczka w zegarek ;) Do 16-tej cała wieczność. Zasypiam ... Chcem do domku :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brak mi słów na ludzki amok 0 Napisano Grudzień 4, 2006 helga_ dokładnie. Tutaj płacą grosze jeszcze wymagają zaangażowania i nad godzin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asega 0 Napisano Grudzień 4, 2006 Ja siedze do 17 .Głowa mnie tak boli ,że oczy mi zaraz wyjdą na wierzch.W domu kryzys , w pracy masakra,po prostu siedzę dziś pieśnią na ustach :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fgbg Napisano Grudzień 4, 2006 ja pracuję do 18, jak skończę będzie ciemno a ja będę wykończona ale i tak moja praca ma plusy, w prawdzie przy komputerze, za biurkiem ale... w domu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helga_ 0 Napisano Grudzień 4, 2006 Idę zjeść do końca pizze (btw. pyszna - grecka) a potem do roboty. Nienawidzę mieć zawalonego biurka :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helga_ 0 Napisano Grudzień 4, 2006 pijawka - ta piosenkę spiewa facet z bardzo niskim głosem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość notoryczna narzeczona Napisano Grudzień 4, 2006 A ja się nie mam kiedy po dupie podrapać :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helga_ 0 Napisano Grudzień 4, 2006 U mnie leci \"Sweet home Alabama\":O Wole \"white Christmas\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach