Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolaaa

FREE TOPIC!!!!!!!!!!!

Polecane posty

:) Witam topic nie ma określonego tematu, to tutaj możecie pisać o czym tylko chcecie mozecie się wyżalic, pożartowac, napisac to na co macie ochote itp.Licze na inwencje twórcza, możecie pisać dosłownie wszystko, swoje problemy postaram sie pomóc, żarty albo temat na jaki chetnie byscie porozmawiali, wiersze, mozexcie przesylac jakies zdjecia, rysunkiwaszego wykonania i nie tylko.Licze że temacik sie rozwinie :):D Pozdrawiam i czekam na wasze pomysły:)

Gość PCT
wiec bedzie nastepne gowno na pińcet stron :o

Gość berger
co to znaczy free? :o

Gość berger
po co ??? :o

Gość weż cep i się walnij w łeb
wcale nie ścięte:P Kto by śmiał;) Niewyspana:O :D:D:D

Gość weż cep i się walnij w łeb
wcale nie ścięte:P Kto by śmiał;) Niewyspana:O :D:D:D

Gość idę przez zboże
no i co?:P

Skoro wolny to wolny. Hm, o czym by tu pozanudzać. Właśnie słucham Ani Dąbrowskiej, dowiedziałam się, że jakichś paru typków może mi wejść na chatę i splądrować komputer, poza tym mama zdrowa, tato też, brat jak zwykle nic nie robi i zaraz zostawia mnie samą w domu, z którego to powodu poniekąd zacznę ubolewać ( mam schizy, zwłaszcza jak mój stary pies zaczyna chrapać, piszczeć albo coś jeszcze ) Chyba, że brat mnie nie zostawi samej w domu, wtedy ciągle net będzie mi padał i będzie tylko, żebym \"nie zamulała\", potem .. ojej już praktycznie.. powinnam się pouczyć na PP i z angola zadanie zrobić, no ale co z tego, skoro nie chce mi się okrutnie. No i poza tym mam w głowie coś co mi myśleć nie daje i siedzi i patrzy na mnie i ogląda wszystko moimi oczami i zastanawiam się, które z nas pierwsze.. a może żadne? A może w końcu.. nie wiem, złudne me nadzieje na normalność i tak zawsze będzie coś nie tak, jak nie krzywe chodzenie to jeden głupi tekst i koniec i będzie tylko krzywienie oczu i wznoszenie brwi do góry w geście odlatującym. Oj, jak mi się spać chce. Nie ma to jak wstawanie o 5.30..

Gość pf
popieram spieprzyly totalnie:P

.. poza tym kupiłam sobie dwa kremy, na które łącznie wydałam aż 28 zł, muszę jeszcze pełno kasy komuś oddać, a i iść po kasę do szefa uf. mam syf na biurku, pudełko po zjedzonej fantazji, którego sprzątać mi się nie chce, jakieś słomki, kubki, włosy. I już zaczynam myśleć o jedzeniu, mimo iż niedawno jadłam obrzydliwie tłuste racuszki no i oczywiście fantazję mniam mniam. OoO... grudzieeń.. mikoołaaaj.. czekolaadaaa... :O