Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość californiared

aborcja jutro,help!!!!!!!!

Polecane posty

Gość mala bajka
do 9 tygodnia mozesz zazyc tabletki Arthrotec dopochwowo... Troche bolu ale szybciej wyjdzie zarodek DO 9 tygodnia przypominam ... Tabletki kosztują ok 30 zl opakowanie jak bedziesz zainteresowana to napisz tu wytlumacze co i jak ! Ps. nikogo do tego nei namawiam sama mam dzidziusia jak mialam 17 lat jest ciezko ale mam kochającego juz meza... Czasami mozna pomoc tym ktore nie poradzilyby sobie z dzieckiem ze swiadomoscia urodzenia...

Oj to nawet nie wiesz czy święta w domQ spędzisz:).Z jednej strony Ci zazdroszczę uwielbiam dzieci...no ale u mnie jeszcze nie czas (choc napewno nie robiła bym tragedi jesli ta dzidzia by była). A wiesz już czy dziewczynka czy chłopiec?Imiona wybrane:)?Pozdrawiam Ciebie i malenstwo w brzuszku;P

Mam nadzieje ze dzidzia przed swiatami wyjdzie hehe. Ponoc synus Przemus ale co wyjdzie to zobaczymy a jak corcia to Igunia.

Śliczne imiona:).Lepiej żeby się pośpieszył lub pośpieszyła...bo tak to przykro jest kiedy święta trzeba w szpitalu spędzic.Ale z drugiej strony jak już ma się swoje malenstwo to chyba aż tak bardzo przykro nie jest. I nie wierzę w to że w wieku 20lat taka tragedia jest będąc w ciązy.Znałam pare dziewczyn które zaszły w ciąże w wieku 18,19lat i jakos sobie dają radę.I napewno żadna nie zdecydowała by się na usunięcie. Kurczę no nie rozumię takich ludzi ktorzy najpierw decydują się na seks a potem nie potrafią ponieść konsekwencji(przecież zadna metoda nie daje nam 100%pewności rozpoczynając współzycie nalezy liczyc się z jego konsekwencjami)....staram się to wszystko pojąć no ale nie moge :(

masz racje. Powiem szczerze ze ja sobie teraz nie wyobrazam zycia bez mojej dzidzi. moja siostra cioteczna ma 16lat i tak sie stalo jak sie stalo- jest mama i to szczesliwa mama a przede wszystkim odpowiedzialna.

Dlatego też nie wierzę w te brednie jestem młoda itp.... Jezeli ma się 18 czy 17 lat też mozna być dobrą i kochającą mamą...stało się i się nie odstanie. Ale trzeba być odpowiedzialną i ponosic konsekwencje za swoje czyny.

Gość WIOLUSIEŃKA
Iwonka86

Gość WIOLUSIEŃKA
kurde nie wyszedl caly tekst przedtem:9...chcialam napisać do Iwonki86,że super,że dzidzie bedzie mieć:),tez bym chciala takie malenstwo:)....buziaki dla dzidzi i Ciebie:)

moja kolezanka ma 24 lata dwoje dzieci 3 i 4 latka , jest szczesliwa mezatka. czyli miala 19 latjak zaszla w ciaze...

Gość musztarda po obiedzie
no i co z tą Californią? długa ta rozmowa

Gość WIOLUSIEŃKA
a ja znam dziewczynę /moja kolezanka z gimnazjum jeszcze jak miała 17 lat to zaszla w ciaże i teraz jest szczesliwa,że ma dzidzie,MŁODE MAMUSIE SĄ SUPER:):):)

Gość WIOLUSIEŃKA
no właśnie:(...bidaczka pewnie teraz to juz sama nie wie co zrobić :(......nie dziwie sie wsumie:(.....California odezwij sie !!!!!!

Gość pszczolka z listopada
a jak skonczysz 25 to ci wpisza w karte STARA PIERWORODKA

no moze nie jest to najlepszy przyklad...ona jest w tz \"grupie ryzyka\" , jej rodzina jest \"urakowiona\", wiec dziewczyna nie chciala czekac!Jak poznala czlowieka z ktorym stwierdzili ,ze chca byc ze soba na zawsze...:)

Gość WIOLUSIEŃKA
Jejciu ja to kocham dzieciaczki,jak patrze na mojej siostry 6 miesiecznego synusia to az cos mi sie robi,moj chrzesniaczek kochany:).........cudowne są te maleństwa

Gość WIOLUSIEŃKA
Nie,jeszcze poczekam :)...chociaz bardzo chce mieć dzieciaczki,chociaz jakby sie teraz trafiło,to i tak bym szczesliwa była:):):)

Gość WIOLUSIEŃKA
Takie maleństwo kąpać,przeijać,karmić,smarować oliweczką...coś cudownego:)......Dziecko to cud boski,,,,naprawde:)

Gość WIOLUSIEŃKA
...aż zazdroszczę...........

tak tak dziewczynki..im wczesniej tym lepiej hihhi Ja se tak mysle, ze jak 25 stara to iwonka tez juz na moda sie nie zalapie, hahah bedzie \"srednio stara\";) Wiolusienka Ty nie zazdrosc tylko sie biez do roboty...;)

Gość forsa kasa mamona szmal
no no...bo wychowywanie dziecka to tylko i wylacznie kapanie, przewijanie i smarowanie pupci oliweczka :D:D a pozniej widze takie pozal sie boze mlode mamuski z petem w jednej rece i dzieciakiem w drugiej, wydzierajace sie jak tylko maluch zwolni kroku. no, ale dzidzius to cud bozy, oczywiscie, a co za tym idzie, kazda dziewczyna po 18 ropku zycia powinna sobie takie cudo sprawic, zeby sie dowiedziec zawczasu, czy sie nadaje do roli matki.

Iwonka czyli to była dzidzi zaplanowana?Dla mnie może na początku był by mały stres jak powiedziec rodzicom czy dam sobie rade...ale czuje ze szybko by mi to wszystko minęło.Bo też kocham malenstwa.A Ty jak powiedziałas o tym swoim rodzicom tak od razu? Teraz w piątek roczek konczy moja chrzesniaczka normalnie kocham ją nad zycie....jest słodziutka.