Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość californiared

aborcja jutro,help!!!!!!!!

Polecane posty

Gość pszczolka z listopada
iwonka86 czemu sie dziwisz?

codzi mi o to..\"Jesteście niemożliwe w 21 wieku 20 letnia dziewczyna daje sobie zrobić dziecko..\"

California!!!napisz prosze jak poszlo.pamitaj jakakolwiek podejmiesz decyzje musi to byc TWOJA SWIADOMA DECYZJA!!!!!I TWOJA! pamietaj o wszystkich konsekwencjach, wiedz ,ze kobiety czesto bardzo cierpia po aborcji..musza przechodzic psychoterapie...i czesto juz nigdy ...nie zapominaja...czesto po latach depesja wraca...to jest trudniejsze roswiazanie niz sie wydaje. Z faktem posiadania dziecka...hm...pogodzic;)..... z innym ..raczej nie....

Powiem wiecej \"daje sobie zrobic\" dziecko nawet jak ma 25...40...itd hahahah

Gość forsa kasa mamona szmal
powaznie? mozesz zacytowac tresc ustawy z KK?

Gość lepiej
Birmi ona usunie to dziecko .Jej jedyny problem to ból.Żadnych wachań,moralnych dylematów.Ważna jest ona i jej ból.Szybko zapomni.Już jest usprawiedliwiona.Boi się rodziców.Idzie na skróty.Nie jestem przeciwniczką aborcji ale głupoty.

californiared o to chodziło poddac temat aby sie rozkrecił, niezłe opowiadanie wyszło, ale ludzie sa naiwni nie ma co !!! widzilyscie to!!!!

moj temat ABORCJA to kicha, ale mam ubaw 22:42 californiared o to chodziło poddac temat aby sie rozkrecił, niezłe opowiadanie wyszło, ale ludzie sa naiwni nie ma co !!!

Gość azzzz
Iwonka, ale tego już nie ma.

Gość unoduetre
Siebie zabij głupia dziwko, a nie dziecko, które jest winne temu, że przez nieodpowiedzialność dwojga debili zaistniało. Obyś nigdy nie miała dzieci!!!!!!!!! A ten twój kochaś niech lepiej cię zaprowadzi do psychiatry, zamiast na skrobankę.

Gość lepiej
Nawet jeżeli to prpwokacja to dobrze.Niech czytają to ci którzy podejmują decyzję o współżyciu bez żadnych zabezpieczeń.Niech się zastanowią co może być.Może teraz jakaś 18 wygoni chłopaka na stację benzynową.

Gość azzzz
tego: 22:42 californiared o to chodziło poddac temat aby sie rozkrecił, niezłe opowiadanie wyszło, ale ludzie sa naiwni nie ma co !!! nie widzę tego. skasowane czy jak?

Gość sssssssssssssssssssss
Uważam że to jest podpucha!!! Ale jak nie to powiem ci dziewczyno tyle że zajebiście boli tak boli jak to dziecko które zabijasz a potem zajebiste wyrzuty sumienia. Ale ty się nie obawiaj. Przecież ty nie masz sumienia!!!

Gość azzzz
A, już widzę, dzięki. Tylko nie wiedomo czy to napisała założycielka TEGO topiku czy podszywacz.

Gość sssssssssssssssssssss
Właśnie! A czy ktoś widział autorkę topiku??????? Mówiłam że to podpucha!!!!!!!!!

stanczyk, przestales machac szabelka? szukac sie nie chcialo? no to ja znalazlam :) Art. 152. § 1. Kto za zgodą kobiety przerywa jej ciążę z naruszeniem przepisów ustawy, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. § 2. Tej samej karze podlega, kto udziela kobiecie ciężarnej pomocy w przerwaniu ciąży z naruszeniem przepisów ustawy lub ją do tego nakłania. § 3. (50) Kto dopuszcza się czynu określonego w § 1 lub 2, gdy dziecko poczęte osiągnęło zdolność do samodzielnego życia poza organizmem kobiety ciężarnej, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. i tyle w temacie. kompromitacja na calego

nie rob tego! i szczerze mowiac jesli rodzice cie kochaja to cie nie wywala z domu a facet jak kocha to tez nie rzuci, a to jest straszna zrecz, czytalam ze ponad 90% kobiet po aborcji ma depresje i mysli caly czas o dziecku i ponad 50% ma komplikacje zdrowotne lub umiera, i uwierz mi moi rodzice tez kiedys potepili pewna sytuacje (akurat nie ciaza) ale kiedy w niej bylam nie odwrocili sie!! prosze masz jeszcze szanse zmienic decyzje, a co do studiow to czasem da sie kontynuowac dalej a jak nie to mozna zrobic rok przerwy, ale nie zabijaj tego dziecka-ja twierdze ze dziecko jest dzieckiem od poczatku-a a borcja to rozrywanie go na strzepy (twojej macicy tez..)

nocturne...skad ty wytrzasnelas te informacje?? trzymam kciuki, zeby dziewczyna sie opamietala i nie lazla jutro na zaden zabieg..a jesli to prowokacja, to zeby inne babki podjely wlasciwa decyzje, ale to, co ty tu wygadujesz, to jakies potworne brednie, przykro mi... zadna macica nie jest rozrywana, zadne 90%.... dziewczyno, naprawde, poczytaj troche, zweryfikuj swoja wiedze na temat aborcji, bo wiesz o tym bardzo malutko...

Gość lepiej
Usuń przynajmniej dziecko sie nie dowie jaka miało matkę.

nooo to jestes w duzym bledzie, stanczyku. kobieta w sprawie moze byc jedynie swiadkiem. karze podlega lekarz, ktory dokonal aborcji i ci, ktorzy w tej aborcji pomagali. kobiecie nic nie grozi.

coz - powinna, nie powinna - mozna sobie gdybac. nie ponosi odpowiedzialnosci i juz. nie ma co straszyc.