Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Filo Zofia

Ale ten Łyżwiński ma obleśna facjatę !!!

Polecane posty

A powino obchodzic, wszak jest to poseł na sejm na którego wielu z was głosowało :P Ja nie !!! :classic_cool:

Gość po co zakładasz
te topiki o niczym, mamy juz tutaj specjalistow od takiej dzialalnosci...

Bo chaiałam obwieścić, że ten pan mi się nie podoba ! Wolno chyba wyraźić mi swoją opinię ?! A po co są zakładane inne bezsensowne topiki ? Tym spsobem powinno razic cię 90% topików .....

Gość inne są
w jakims stopniu zwiazane z tematyka forum, Twoje i o Tobie jakos nieszczegolnie...

O sobie nie ja zakładam, wiec nie do mnie pretensje Nie podbijaj to topik zginie w gąszczu innych topików związanych z tematyką forum :) Mam nadzieję, że uwagę zwracasz wszystkim którzy wychylaja sie poza ramy zycia erotycznego

A właściwie topik o Łyżwińskim ma bardzo silny związek z życiem erotycznym ;) więc jest jak najbardziej w temacie :classic_cool:

Gość narciarski
baba cwana daje dupy swiadomie bo chce miec prace "za robote" w stosownwj chwili obwiesci ze takiemu dała dupy. i facet sie tlumaczy a ONA sie smieje. Szanowne panie tylko tak dalej , taka dająca dupy nikt nie sprawdzi

👄 Zosia Jak najbardziej ten topik wpisuje się w tematykę :) Dlaczego? :classic_cool: Ano jako środek antykoncepcyjny a nawet jego szczyt bo kiedyś się mówiło powieś sobie nad łóżkiem hasło : \"i ty możesz spłodziś Urbana\" więc teraz może być : \" i ty możesz spłodzić Łyżwińskiego\" :)