Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iwonka86

Przyszłe i obecne mamy z LUBLINA odezwijcie sie!!!!

Polecane posty

czesc iwonka ja tez jestem z Lublina.jestem w ciazy i termin mam na maj 2007.

super ze juz nie dlugo doczekasz sie dzidziusia.bedziesz miala synka czy coreczke?ja jeszcze musze troche poczekac ale mam nadzieje ze na wiosne zostane szczesliwa mamusia.:D

na lubartowskiej bo tam pracuje moja mama.jest gin.wiec tam mi bedzie najlepiej.a Ty?

no ja tez na lubartowska sie wybieram, bo dobrze slyszlam o tym szpitalu i tylko dlatego.

mysle ze to dobry wybor:D mogloby sie do nas dolaczyc wiecej mamusiek to bysmy sobie tu fajnie gadaly o naszych ciazach i dzidziusiach:D:D:D

19t i 4 dni dzisiaj wedlug usg czuje sie dobrze wogole cala ciaze dobrze znosze jak narazie.tylko dopadla mnie jakas bakteria i mam okropne krosty na twarzy i biore antybiotyk.

tez to slyszalam i bardzo bym chciala zeby tak bylo.ale te krosty to jakas paskudna bakteria i naprawde to nigdy nie mialam czegos takiego na twarzy koszmar.mam nadzieje ze ten antybiotyk zadziala i zniszczy tego intruza.

mojej kolezance dwa razy sie to sprawdzilo z tymi krostami, innym znajomym tez i tez wczesniej tego nie mieli. a widzisz ja mam na odwrot bo mam gladka i ladna cere jak nigdy a to ponoc na syna :)

ciekawe czy u mnie sie to sprawdzi.18 grudnia mam usg i moze zobacze czy bedzie coreczka czy synek.a najpewniej to pod koniec kwietnia lub poczatku maja sie dowiem:D

masz juz imiona? bo u mnie jak bedzie chlopak to Przemus a jak dziewczynka to Iga.

jeszcze nie wiem do konca ale jak bedzie synek to bartek albo michal a jak dziewczynka to emilka albo milenka

hej dziewczyny 🌻, zglaszam się. Też jestem z Lublina, tylko w przeciwieństwie do Was ja już jestem mamusia 3 miesięcznej Julianki.

czesc jakaya🖐️ gratuluje coreczki🌼 fajowo ze masz juz dzidziusia w domku:D jak wspominasz porod i gdzie rodzilas?

Dzieki. Rodzilłam na Lubartowskiej,poród- rewelacja :), trwał 4 godzinki, mala dostala 10 pkt, na porodowce opieka naprawde niezla. Troche gorzej wspominam pobyt na oddziale połozniczym, ale moze wynika to z tego, ze bylysmy tam z mala prawie 2 tyg. (miala infekcje) i chyba po prostu mialam przesyt szpitala. aha, A propo\'s problemow z cera to mi nic nie wyskakiwalo i urodzilam coreczke (a wszyscy twierdzili,ze skoro tak wygladam to bedzie synek :P) dlatego tylko usg prawde Ci powie :) choc i tak nie zawsze prawidlowo... ps przepraszam,ze nie uzywam polskich znakow,ale pisze jedna reka, bo karmie mala

dzieki za odpowiedz.a chodzilas do jakiegos lekarza z lubartowskiej i kto sie tam toba zajmowal?Pozdrawiam Ciebie i Twoja kruszynke🌼

czesc dziewczyny co tam u was? jakaya gratuluje coreczki!!! madzia a ty jak sie czujesz??

czesc :), chodziłam do dr Kamińskiej, polecam, naprawdę świetna doktor. A Was kto prowadzi?? Iwonka- ja tez jestem z 86 :D, jak nastroj przed porodem? Madzia- maj- fajny termin, cieplutko,bedziesz mogła chodzić na dłuuugie spacery, no i nie bedziesz miała problemów z ubieraniem maleństwa :D w grube kombinezony. Ja to już przerabiam,Iwonka też niedługo będzie :) U nas wyjście na spacer wygląda tak: my z mężem w butach i płaszczach wsadzamy młodą w kombinezon, zakładamy czapkę i wtedy zaczyna się ryk :P uspokaja się dopiero na dworze, w związku z czym pyza drze się przez 2 piętra :)zanim otworzymy drzwi wejściowe, niedługo sąsiedzi naśla na nas policję,że dziecko męczymy, a my po prostu wychodzimy na spacerek :P. Strasznie nie lubi ubierania.heh, rozbierania też :D Ależ się rozpisałam :)

hehe no to ubieranie i rozbieranie dzieci jest najgorsze. szczerze mowiac to chcialabym juz urodzic bo mnie juz pomalu to wszystko dobija. a ty urodzilas w terminie?

Urodziłam 3 dni przed terminem, od 3 miesiąca ciąża była zagrożona, dużo leżalam w domu i na patologii,w szpitalu. Bałam się, że urodzę wcześniej, a tu proszę prawie 40 tydz :) A Tobie też już niedużo zostało. Będziesz rodzić na Lubatrowskiej??

Urodziłam 3 dni przed terminem, od 3 miesiąca ciąża była zagrożona, dużo leżalam w domu i na patologii,w szpitalu. Bałam się, że urodzę wcześniej, a tu proszę prawie 40 tydz :) A Tobie też już niedużo zostało. Będziesz rodzić na Lubatrowskiej??