Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona87

BEZPIECZNY PETTING???????????

Polecane posty

Gość przerażona87

pomóżcie!!!!mam problem, jak widze nie tylko ja, niestety nie wszyscy to rozumieją. jestem z chłopakiem od 2 lat 3 miesięcy. bardzo go kocham jak i on mnie. nie jestem gotowa na współżycie, więc uprawiam petting. przeważnie jest to przez ubranie (dresy) nigdy nie doprowadzamy do tego żeby on miał wytrysk, ale jednak, tak około kropli(nie zawsze)jest jego penis wilgotny. i oczywiście później jestem wystraszona. czasem robimy to w piżamach, ja w majtkach też on w bokserkach, nie ma wytrysku, ale nie sprawdzam czy jest jakieś przedspermie. i później spimy do siebie chociaż troche przytuleni. powiedzcie mi czy mam powody do obaw?

Gość obejrz super nianie
chyba nie czaaje...to jak wy sie podniecacie uprawiajac petting skoro macie ciuchy??;/

Gość zxcbbbbbbbbbb
a powiedz mi -czy ty masz mozg. haaaaaaaaaaaaaaaaaaa wiekszego idiotyzmu nie znam

Gość polecam strone
www.nastolatek.pl

Gość _kiniak_
spokojnie jak jestescie w ciuchach nic wam nie zgrozi

Gość przerażona87
wiedziałam, żę tak to odboierzecie. podniecamy się przez to i to zdrowo. ale mimo tego i tak sie cykam dziewczyny. a z tym spaniem jak myslicie? bezpiecznie jest spac blisko siebie?ten swiat jest popioeprzony.wszystkiego trzeba sie bac.odp mi cos jeszcze dla swietego spokoju

Gość przerażona87
jeszcze jedno. piesci mnie tez psalcami, mimo ze nie ma wytrysku i zawsze sprawdzamy czy tam nic nie ma, zadnej przedspermy, no i wiecie....moge sie bac?:_(

Gość lololo
Sięgnij proszę raz jeszcze do książki z biologii i sprawdź jak się robi dzieci. Facet musiałby mieć wytrysk a Ty wpychać sobie jego spermę do środka żebyś miała jakieś obawy. Na wszelki wypadek możesz spać w drugim pokoju - oby tylko plemniki nie przeszły...

Gość mmmmmmmhhhhht
a jak mamy to odebrac? przecez to nienormalnie co ty piszesz haha kup sobie bravo i pozytaj tam sa swietne rady:)