Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rogaty łoś

właśnie sie dowiedziałem że żona mnie zdradziła

Polecane posty

Gość rogaty łoś

w pracy !!!!!!!!!

Gość urughai
a jak sie dowiedzialeś..?

Gość rogaty łoś
to było jakiś czas temu ale męczyłem ją aż się przyznała dzisiaj

Gość urughai
i co zamierzasz...?

Gość sexifoczka
i co zamierzasz??

Gość rogaty łoś
jestem wkurzony poczekam aż emocje opadną ale na razie pojęcia nie mam

Gość ble ble ble...
bardzo zdrowe podejscie do sprawy! chyba rozumiem, co przezywasz... zycze cierpliwosci i dojrzalej decyzji! jesli masz ochote pogadac to zapraszam - gg: 2146853.

Rogaty łośiu współczuję, przeżyłam i wiem jakie emocje tobą targają. Ja nie potrafiłam tego balastu udźwignąć no i .... rogi przeszkadzały mi, chaczyłam nimi o drzwi no i do samochodu nie mogłam wsiąść, tak więc ucięłam poroże i jest lepiej! Życzę Tobie powodzenia, ale wiedz że nigdy nie będziesz potrafił zapomnieć to zostanie w Tobie na zawsze. Najważniejsza jest postawa Twojej zdrajczyni.... od jej postawy wiele zależy!!!

Gość Jacek Gmoch
To gratuleje chłopaczku hehe

Gość prowde godo
ucięłaś poroże? To niehigieniczne, pewnie masz teraz małe różki jak diabełek :P Poroże się zrzuca. Ja swoje zrzuciłam, trzymam na szafie - na pamiątkę. I za każdym razem jak ex przychodzi do dzieciaka pierwsze o co mu wzrok zahacza to te rogi na szafie :P

do prowde godo Jak zwał tak zwał, ucięłam, zrzuciłam.... wypier...ze swojej główki i to jest najważniejsze. Podoba mi sie twój text o ex i jego zachaczaniu o zrzucone poroże... napisz więcej chetnie poczytam ;-)

Gość wiem co tym
no to lipa -........... jak sie jej spodobało to znów to zrobi sorry gościu. ale jak był lepszy , to potem sie lasce bedzie śnić....

Gość Jeny...
Czasem to bezlitośni jesteście.

Gość prowde godo
Ano mieszkanko se kupiłam byle dalej od eksia, bo jakoś mało mnie rajcowała perspektywa wychowywania dzieciaków na spółke z jego panną. Jak dla mnie młode nie potrzebuja drugiej mamusi. No i będąc na wakacjach w lesniczówce nagle słyszę moją starszą pociechę, jak woła: mamo, mamo choć zobacz. Nie chciało mi się wstawać z lezaka na słoneczku więc pytam: a co tam masz kochanie? A młoda (5 lat) na cały głos: mówiłam, mówiłam że to co ty masz na głowie to nie rogi tylko włosy. Pan leśniczy przyniósł prawdziwe rogi, choć zobacz! Myślałam, że się ze wstydu spalę ( młoda swego czasu usłyszała moją rozmowe z przyjaciółką o porożu i temat wyjatkowo jej przypasował). Poszłam, żeby gadatliwej paskudzie gębusię zamknąć i patrzę, a tu wyjątkowo bujne poroże... Pan leśniczy temat załapał i mówi: bo mamusia tak jak jelenie - zrzuciła to z głowy jak była w lesie ostatnio :)) A moje maleństwo nie w ciemię bite pyta: to one są mamusi? Pan leśniczy krztusząc się ze śmiechu mówi : tak... Na to mała: to dziękujemy, że nam je pan znalazł spowrotem... :)) No i tym sposobem wróciłam z wakacji z porożem :P Robi za wieszak w przedpokoju. No i po powrocie z wakacji eksio przyjechał po dzieciaki... Mała do niego w przedpokoju: A mamusia to już zrzuciła rogi, wiesz?

Gość pewna uratowana
prowde gada Dobre to, jesteś świetna :)

Gość Urbański
mnie moja kochana Kasia doprawiła rogi :(

Gość pytam.jola
stary, przegrales zycie olej ją i buszuj w zbożu z nastepnymi dziewczynami pewnie za jakis czas znow cie zdradzi

Gość a ja znałam takiego
co chwalił się swoimi rogami i wcale z tego powodu nie cierpiał. doprawia do tej pory każdej. tak sobie założył. moja koleżanka obawia się, że kiedyś nimi wybije sobie oko. :)

Gość zdrada albo i nie
no dobrze, zdrada fizyczna to prosta sprawa - a co ze zdradą emocjonalną, moja żonka będąc na rehabilitacji zabujała się na maxa w gościu ktory dla mnie to zwykły burak bajerant jest, dwie lewe rence, no ale pewnie dobrze mówił, potem nie chciała do mnie wracać, itp, minął ro i kilka mies, jest ok jestesmy razem, powtarza jak mnie kocha itp nie spotyka sie z nim, tylko dlaczego nie potrafie zapomnieć? czy kobieta potrafi sie "odciąć" i nie popełniać tego samego błedu- tak ona twierdzi , ze zupełnie nie wie co w nim widziała, czy tez okłamuje mnie nadal

Zadaj sobie pytanie czy jest sens bycia razem, zdrada dla mnie = brak miłości. Wiele małżeństw decyduje się poświęcić swoje szczęście dla ogólno przyjętych norm społecznych. Uważam, że człowiek powinien być konsekwentny w swoich decyzjach jednak gdy coś przestaje istnieć co was łaczyło czy warto to podtrzymywać. To tak jakby koń ciągnoł wóz, koń zdechł a wóz trzeba samemu ciągnąć... Zreszto mężczyzna jak zdradzi(czego nie popieram) jest bardziej zrozumiałe z przyczyn biologicznych i różnic w budowie mózgu) kobieta natomiast to znak, że prawdopodobnie nie kocha...