Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krokody

Oglosy podczas sesku

Polecane posty

Gość Krokody

Czy ktos słyszał odgłosy kovhających się ludzi, ja słyszałem parę razy i bardzo minie to podniecało

Gość Krokody
Jednak za zywo za sicianą są o wiele przyjemniejsze

Gość dedew
Albo nasze wlasne

Gość surrgras
Ja jakos nie umiem wydawac odglosow podczas seksu,nie mam takiej potrzeby.Moj chlopak tez tego nie robi choc nie ukrywam ze byloby super.Ale zmuszac sie do tego?To byloby chyba glupie.Jak to wyglada u was?

Gość rysiek 421
Amoeje partnerki ;sapały lub darły się w niebogłosy,było tak,ze miałem podrapane plecy:)

Gość rysiek 421
Nooooooooooooooooo,i te dogłosy gdy była na czterech łapkach a ja jdolegałem do jej plecków:),miłu chlupot jak w gumowcu pełnym wody.

ja jak się bzykam z moją love w pozycji na pieska z jej pochwy wydobywają sie zajeb.. dzwięki! :D zupełnie tak jakby puszczała bąki! :)

Gość incognito.
mialem kiedys taka partnerke ze w trakcie darla sie jak by ja zazynali . Ciekawe co sobie sasiedzi pomysleli :P Pozdrowienia dla Ireny ta droga :D :classic_cool:

Gość Irena ta droga
Dzieki Skarbie za pozdrowienia, kiedy sie spotkamy ?

Gość adscdcdc
kiedyś w hotelu gdzie międzynarodowe towarzystwo nocuje (taki podrzędny we Worcku naprzeciwko dworca) jakaś Holenderka zafundowała innym gościom prawdziwe słuchowisko erotyczne ;D nie słyszałam w tym niczego atrakcyjnego, to było raczej niesmaczne ale do zniesienia niestety sama też "umilam" w ten sposób noce moim sąsiadom... z sąsiedniej klatki ale cóż, takie mamy ściany w blokach (że ja na przykład słyszę ich budzik cykający) a mi trudno jest powstrzymać się od jęków czy westchień, na szczęście jeszcze nie krzyczę