Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anniw

BLUETOOTH- pomóżcie!

Polecane posty

Chciałabym kupić męzowi w prezencie Bluetooth (ma tel Nokia)ale komletnie nie wem jaki wybrac. Czy moglibyście mi cos doradzic? Tak do 200zł. Z góry dzięki

..ona chce bluetooth do komy...do nokii by ją połączyć z kompem..

..a jednak...... ...ja mam bluetootha w kompie i słuchawki do noikii kompatybilne z kompem,. tylko że nie mam jakiegos serwis paka i mi nie chodza słuchawki...

..kup jakikolwiek bluetoth... ..nie bież drogich....wystarczy wydać 30zł za odbiornik do kompa na usb.... a za około 100 do150zł kupisz słuchawki np do noki na bluetooth....bo te do kompa są droższe..

..ja mam z nokii hs-55w oraz nokia hs-26w z telefonem chodzą z kompem tez by sie połączyły tylko że nie mam jakiegos serwispaka

...ponoć te z motoroli są lżejsze..... ale które lepsze? ..ludzie sie kłucą na ten temat..ale wszystkie są kompatybilne

dzięki za info. Wiesz to ma byc prezent urodzinowo-imieninowy i chciałabym zeby to było coś extra. Dlatego mam nadzieje ze doradzicie mi jakis konkretny, dobrze sprawujacyv sie model (maz na codzien w samochodzie i cigle gada przez tel a ilez mozna bajerowac policjantów :-) )

powiem ci jedno ... ten hs-55w jest nowszy i niby łładniejszy...zaokrąglony i czarny..dla mnie niewygodny.. a np hs-26w jest starszym modelem...taki srebrny prostokątny....dlamnie wygodniejszy na uchu...no i tańszy...

..te nowsze są lżejsze.... ...zajżyj na llegro.. i np na jakąś stronkę z telefonami i opisami nokii, tam też znajdziesz bluetooth...i dokładne opisy i dane na temat tych gadgetów...

Kurcze :-( Tylko moj maz kiedys stwirdził ze nie podoba mu sie własnie ten prostakotny kształt niektorych modeli Nokii

...i pamiętaj, najdroższe to nie zawze znaczy najlepsze.... ....a nie lepiej kupić komórke z wbudowanym zestawem głosnomówiącym.... ..mam te słuchawki a ich żadko używam...przeważnie w domu leżą.. ...wiesz bluetooth..to fale radiowe...a słuchawki nonstop przy uchu...to szkodzi zdrowiu... nie lepiej telefon z wbudowanym zestawem..?

..zorientuj sie na jakiejs stronce internetowej...jaki model najlepszy..te słuchawki coraz lzejsze robią.. wiesz, to wkońcu wisi na uchu..

..taka mała rada. nie kupuj używek. poświęc kilka zlotych wiecej i kup nówe z gwarancją... ..mogą byc wadliwe....to delikatne użądzenia... ..mam dwa modele a ten starszy chodzi bez zażutów a ten nowszy sie razporaz rozłancza.. ..kupiłem używki..a za te diwe mogłem jedną nówke na gwarancji kupić...

Dzieki bardzo za rady, mysle ze napewno bedzie to nowka. Poszukam stron na ten temat. A teraz zmykam bo rano do pracy, pa :-)

Czy juz nikt poza KaYuza nie korzysta ze słuchawek bluetooth? :-(