Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawka ze śmietanką

beret przegrzany, psycha siadła, młode lata uciekają a ja się nie umiem odbic od

Polecane posty

od dna jestem nieefektywna w szukaniu pracy.Może ktoś się zna i wie, z kim mozna pogadac, czy są jakieś kluby gdzie doradzaja w sprawie pracy? Bo musze pogadac z zywym normalnym czlowiekiem.

jakby ktoś chcial wymienc się pomysłami albo pogadać o szukaniu pracy(albo znajdowaniu)to polecam się🖐️🌻

oj bomżu...:D ale masz fajny nick :D

Gość nie zalamuj sie
mila truskawko,znajdz w swoim miejscu zamieszkania urzad posrednictwa pracy,tam dzialaja rozni doradzcy zawodowi i z pewnoscia bedziesz mogla poradzic sie w kwestii znalezienia pracy,szkolenia itp. moze uzyskasz tez pomoc w osrodku opieki spolecznej,tam tez bywaja tacy doradcy.tez jesrem w srednim wieku i nie moge znalezc pracy,chociaz np.w sklepie dostalabym posade szybko,bo jest duze zapotrzebowanie,ale ja niestety ze wzgledow zdrowotnych nie moge miec pracy stojacej...mam nadzieje ze jednak uda mi sie cos znalezc czego i tobie zycze🌼

nie zalamuj się---> dzięki za pocieszenie:) A mogę o cos spytac?

Gość nie zalamuj sie
prosze bardzo...

chcialam spytac o ilosc wysylanych przez Ciebie CV..

to już się nie dziwię czemu nie pracujesz... ośmielasz się pytać czy możesz zapytać ? :D a fe... nieładnie... siedź cicho w kącie... pracodawca sam cie wypatrzy :)

Gość nie zalamuj sie
no coz,srednio 2 w tygodniu,czasem jakis tel na ogloszenie np z prasy.wiesz,to duzo zalezy gdzie mieszkasz,bo w malej miejscowosci z pewnoscia jest trudniej o prace niz w duzym miescie,tak mysle...

bomż--->nie siedzę w koncie, mam tylko ograniczone sily na tę aktywność, rozumiesz? Samo zrobienie spisu firm, gdzie mozna uderzyc wymaga czasu i wysilku:(

Gość nie zalamuj sie
musze przyznac racje Bomz...musisz byc bardziej pewna siebie,smiala,zdecydowana...inaczej nie znajdziesz pracy nigdy

Gość nie zalamuj sie
ale dlaczego,Truskawko masz,jak twierdzisz ograniczone sily na dzialanie

\"Samo zrobienie spisu firm, gdzie mozna uderzyc wymaga czasu i wysilku\" nie skomentuję tego... jednak podniosę, może kto cię op...doli

wszystko jest względne - przebojowość też. Pytam na forum w ten sposob, bo różni ludzie tu są i wypowiedzi drugiej strony odbierane sa nie zawsze zgodnie z intencjami. Czasami wydaje mi się, ze przebojowość rozumiana jest jak bezczelność.

bomż-->a co Ty bys zrobil? niestaral byś się tego ogarnąć? ale dlaczego,Truskawko masz,jak twierdzisz ograniczone sily na dzialanie---->bo nie mam nikogo znajomego pracującego w moim mieście, znajomi mnie nie znają odkad nie mam pracy a ka nie chcę zeby się ktos nade mną litowal albo udawal, ze mnie nie zna, wiec sie nie narzucam. Tylko nie ma nawet z kim pogdac. Zaraz się zmywam, bo pilnuję się, zeby szukac okresloną ilosc godzin dziennie.

ale skoro 5 godzin dziennie kombinuję i wymyślam, to gdzies powinno wypalić kurde..

Wiem...wiem wytrwałość... W końcu musi się do mnie uśmiechnąć szczęście :) Całe życie od rodziców prosić nie będę..

sl;uchajcie, lecę, bo muszę się reklamować... 🌻 dla Was, kawo z mlekiem-->Tobie tez 🌻

ajajaj... bez poprawiania było lepiej... ajajaj... ale gorąca kobieta :D