Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powodzenia

do młodych mamo pokój dla dzieci

Polecane posty

Gość powodzenia

Młode mamy czy wasze dzieci mają swoje pokoiki? w jakich warunkach mieszkacie?

Gość Forum Ciąża macierzynstwo...

Gość powodzenia
nie, to temat na ogólne. Tu tyle jest młodych matek więc mnie dziwi za co zyją i w jakich warunkach. Nie jest to temat typowo ciązowy ale o warunki zyciowe ludzi z dziemi.

Gość enedue
a my robimy naszemu bąblowi na wiosnę. Z naszej sypialni-buuu. JUz nie będzie łożka 1,80, tylko wąska sofa w pokoju dziennym. Ale nasza pociecha wyrasta juz z łóżeczka i trzeba nowe zakupić , a poza tym wszędzie te zabawki!!

Gość enedue
mamy dwa małe pokoiki - to dla scislości, kuchnię i łazienkę niejest źla tylko zaczyna brakować miejsca na ciuchy i inne takie. Dlatego co jakiś czas robie czystkę w szafach i zasilam PCK

To chyba zależy od rodziny.Ja mam 4 i dzieci mają swoje pokoje.Mój brat bedzie mial trzecie dziecko a wszyscy razem mieszkają na jednym pokoju.I to nie dlatego,że są jacyś biedni.Poprostu nie chce im się pochodzić i załatwić w urzędzie większego mieszkania.A przecież jest tyle starszych małżeństw,osób samotnych,którzy chętnie by się zamienili. Czasami pokój dla dziecka/ci robimy kosztem sypialni.No ale to chyba normalne jeżeli chcemy mieć troszkę prywatności dla siebie i przestrzeń dla dziecka dla jego dobrego rozwoju.

Gość to jest typowy temat
na macierzynski.

Gość powodzenia
5 osób w jednym pokoju? to jak rodzice uprawiają sex? jak dzieci się uczą? w jakich warunkach? nie maja swoich biureczek?