Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atma666

idzie się załąmać

Polecane posty

Gość atma666
klient dzisiaj rano do mnie przy podpisywaniu umowy kredytowe Czy mówił juz ktoś pani że ma paniu ogromne piersi:( Burak oby zdechł i co z tego że mam , moja wina , jak ktos chce mogę mu oddac

Gość innnaaaaaa
nie zalamuj sie to sa idioci ja niestety tez mam podobny problem. Tez przyszedl klient podpisywal ze mna umowa i cos podobnego w tym stylu powiedzial tzn powiedzial na glos przy wszystkiech"ale ma pani piekne piersi" wcale nie odebralam tego jako komplement, bo mam raczej z tego powodu kompleksy ;(

Gość szukam i szukam
ja juz z takimi głupimi tekstami sie oswoiłam...choc chyba nie do końca..tym bardziej, ze pracuje jako doradca klienta... wiec codziennie nowe twarze. Mam ochote przywalic w ryj.

Gość atma666
jak bym nie wiedziała że mam duże piersi Facet myślał że odkrył amerykę, ja staram się jak moge do pracy ubierać tak żeby nie zwracać na to uwagi klientów, ale prz rozmiarze 85 e to raczej trudne jest, Moim marzeniem jest miec malutkie zgrabniutki piersiątka w rozmiarze C A nie MELONY

Gość no własnie
ja mam duże C i wcale nie jest łatwiej... ale huk z nimi. Niech sobie pomarza ;)

Gość innnaaaaaa
atma nie przejmuj sie to durnie jak taak mowia. Nie zalamuj sie odrazu naucz sie z tym zyc :)

Gość jaktotak*
Jak tak Was czytam to jestem wdzięczna losowi za moje B ;)

Gość atma666
wiem staram się ignorować wszystkie niby komplementy, ale co w duszy sie nawkurzam to moje, MATKA NATURA chyba sobie popiła jak mnie projektowała:) Mam nadzieję że jak uda mni sie schudnąc pare kile to w tym miejscu tez troszkę zleci

I najgorsze że nie można odpowiedzieć: za to Pan ma mały móżg, bo to klient jest :-0

Gość atma
aż mnie korci żeby kiedyś tak powiedzieć wrrry , albo mój ulubiony tekst na odwet , popatrz sobie bo twoja dziewczyna nigdy nie będzie takich mieć:)