Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polamaly_mi_sie_skarpetki

Jaka reakcja ??

Polecane posty

Gość no wyobrażamy sobie
i co dalej?

Gość dka
swiat w jednej chwili zmienia barwy... a ja nie wiem czy zyje..czy snie... i zadaje pytanie "dlaczego, dlaczego do cholery ja!??"

Gość niommm
chlast w twarz...i noc płaczu

Gość niommm
chlast facetowi w twarz a nie kobiecie durniu

jak by mi tak powiedzial to by dostal takiego liscia ze hoho..na cale szczescie dla siebie nie musial nic mowic...sama znalazlam zdrade..biedny durny idiota i sie na cale szczescie rozwiodlam:) pzdr

No tak ale ja mialem taka sytuacje ze wychodzilem od znajomych i zauwazylem ze moja kobieta wchodzi do bloku naprzeciwko wiec poszedlem za nia bo chcialem sie z nia pogadac jak wchodzilem po schodach to uslyszalem jak mowi do kolesia zeby ja zaprosil do siebie bo ma ochote na niego czy cos takiego troszke mnie zamurowalo stanolem jak wryty i ona mnie zobaczyla i zaczela cos mi mowic ze to nie tak jak wyglada wtedy to juz nie wytrzymalem i jej przygrzalem glupio mi troche z tego powodu bo nigdy nie bilem kobiet bardzo je szanuje

Gość kda
no nie powwiedzialabym ze na miejscu.. nigdy nie jest na miejscu.. damski bokser

Gość dsg
no to super ja zalatwiles...co by nie zribila jestes damskim bokserem..a kobiet sie nie bije nawet jak zrobia niewiadomo co

Gość dsg
tymbardziej ze nie zlapales jej na goracym uczynku..w jego lozku, tylko jak mowila jakis glupi tekst..zastanow sie troche bo przydomek damskiego boksera przylgnie do ciebie na dobre

Gość dsg
rownouprwnienie jest..ale nie az tak daleko...nie tlumacz sobie tego tak..ze jak kobiety sie znecaja to wy tez mozecie....mezczyznie to nie przystoi... takie zachowanie

Gość dsg
kadazy prawdziwy mezczyzna powie ci bicie kobiety jest ponizej jego godnosci

Gość taki jeden on
chłopie, wtedy do się w dupsko kopie i po sprawie, a nie rękę podnosi - co ty jakis kretyn jesteś, zeby kobietę bić