Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biala tasma

nie lubie ludzi...

Polecane posty

Gość biala tasma

zle mi z tym ze wiekszosc ludzi to egoisci.. zawistne potwory.. zero serdecznosci.. zero usmiechow na twarzach.. jak o tym mysle to mi sie chce plakac:(

hmm..ja też jestem idealistką i też mam czasem takie myśli jak ty..ale cóż..świata nie zmienimy, pozostaje nam tu żyć, przynajmniej w zgodzie ze sobą i swoimi zasadami:)

Gość ja ona
nienawidzę tej podłosci,zawiści i egoizmu wsrod ludzi,niby ktos Ci dobrze życzy,ale z checia wbilby Ci noz w plecy,niestety takie zycie,tylko czemu mi tak trudno dostosowac sie do niego

powoli, jesteśmy jeszcze młode;)i piękne, mamy głowy pełne ideałów, wzorów itd, a rzeczywistość jest całkiem inna, stąd tak trudno nam się z tym pogodzić...ja próbuję spokojnie do tego podchodzić, żyć w zgodzie z własnym systemem wartości, choć nie ukrywam, że czasem okoliczności nie sprzyjają ku temu...nie zrażam się jednak!życie jest tylko jedno i trzeba je jak najlepiej przezyć...próbuję się otworzyć na ludzi jacy by oni nie byli, bo zamykać się we własnym idealnym świecie do niczego dobrego nie prowadzi:(