Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lumbago

POWAŻNE PYTANIE DO KARMIĄCYCH PIERSIĄ

Polecane posty

Gość lumbago

Dziewczyny karmiace piersia mam do Was troche dziwne pytanie ale prosze o powazne jego potraktowanie Czy Wy normalnie sie wyprózniacie? tzn czy nie macie problemów z zatwardzeniami i czy kolor stolca jest normalny? Ja odkad karmie to mam cały czas bardzo twarde czarne kupy (tak jakbym tylko zelazo jadła) i niewiem czy to normalne czy po porodzie coś jest ze mną nie tak? czy to normalne u kobiet karmiących? Dodam jeszcze ze duzo pije i nie powinno mieć to zwiazku z mała iloscia płynów w organiźmie.Prosze o jakies odpowiedzi, jesli macie cos do powiedzenia w tym temacie.

Gość breaker2
moze łykasz falvit?tam tez zelazo jest ja nie mam tego problemu

Gość breaker2
jak długo juz karmisz?

Gość lumbago
nie nie łykam zadnych tabletek, normalnie jem wszystko (bez zadnych diet dla karmiacych mam)i płynów pije koło 4 litrów dziennie ,zawsze lubiłam duzo pić. A z wypróznianiem nigdy nie miałam problemów zadych.

Gość lumbago
karmie 4 tygodnie a le tak jest od 3 dnia po porodzie.

Mi po porodzie też rozregulowała się przemiana materii. Niegdy nie miałam problemów z wypróżnieniem. Niestety po porodzie to się zmieniło :( Ponoć tak dzialają hormony. Może u Ciebie jeszcze wszytsko nie wróciło do normy?

Gość a co to znaczy że jesz
normalnie? Może zjadasz za mało błonnika? Może masz mniej ruchu. Może bardziej się pocisz. Powodów może być wiele.

Gość lumbago
Jem tak jak zwykle jadłam jak byłam w ciazy i przed nia ruszam sie w miare mozliwosci tzn od 2 tygodnia po porodzie jezdzę na rowerku i systematycznie cwicze,codziennie 2ź na spacerek z dzieckiem chodze(jestem dosyć aktywna osobą) odzywiam sie zdrowo durzo warzyw i owoców codziennie na śniadanie owsianka wiec na pewno nie mam za mało błonnika. Pytam tylko czy któraś z Was ma taką przypadłosć jak ja obecnie bo niewiem czy to normalne czy iść z tym do lekarza

Gość a co to znaczy że jesz
Wiesz, to wszystko jest względne. Organizm kobiety po ciąży jest juz zaupełnie inny. Nic nie wraca do poprzedniego stanu. Może rzeczywiście warto zapytac lekarza o ewentualne przyczyny takich kłopotów?