Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

całkiem_inna_ja

Jak będzie wyglądało Twoje życie za 10 lat.

Polecane posty

Pod wpływem tematu \"Jak wyglądało Twoje zycie 10 lat temu\" chciałam Was i siebie skłonić do zastanowienia się nad tym, JAK wAsze życie będzie wyglądać za 10 lat.

to jest trudne pytanie. może nieprzyjemne. Spróbuję: Za 10 lat będę wciąż sprawna fizycznie. Będę miała więcej zmarszczek, ale nabędę klasy (wcią pracuję nad swoim stylem). Moja sytuacja finansowa ani osobista nie ulegnie zmianie. Będę mama nastolatka. Będę sama. Będę siwa. Będę wesołą. Będzie mnie o dobrych parę kilo więcej. Kupię działkę i zacznę wieść życie działkowiczki, kiedy moje dziecko będzie imprezować. Zapoznam inne Pani i Panów o podobnych zainteresowaniach, z działek obok:) Ani mój kot ani moja rybka tego pewnie nie doczekają :(

Gość Justyna**25
Ja na pewno bedę miała 9 letnie dziecko :-)

hmmm... nie wiem jak bedzie wygladalo, powiem, jak chcialabym, aby bylo: 1. wlasne mieszkanie w miescie A 2. ustabilizowana finansowo 3. ustabilizowana uczuciowo 4. zadowolona z wykonywanej pracy 5. wciaz podnoszaca kwalifikacje

Gość seksowna suczka
na to ostatnie nie bardzo masz wplyw pipko :p

wbrew pozorom mam wplyw, trzeba byc tylko czlowiekiem, by byc w stanie to pojac, ale czego wymagac od psa, czy suki, ktore sa w stanie tylko wykonywac polecenia pana i nie sa w stanie myslec analitycznie.