Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katiennnn

...PRAGNĘ CIĘ KOCHANIE..ALE JESTEŚMY tylko PRZYJACIÓŁMI..

Polecane posty

Gość katiennnn

to co nas łączy jesy cudowne, nie moge przestac myslec o Tobie...jestesmy doroslymi ludzmi, ale nie mozemy byc razem...ja mam kogos....ale Ty mi przysloniles swiat, wrocils po tak dlugiej nieobecnosci, widujemy sie, nie masz teraz dziewczyny, ale chyba kochasz swoja byla, a ja to pewnie Twoja proba zapomninia jestem....tak mi zleeeeeeeeeeeeeeee,tak bardzo chcialabym cos z tym zrobic.Mam 26 lat a czuje sie jak zagubiona nastolatka:( pomocyyyyy

Gość bach
no to wpadlas jak sliwka w kompot,ciezkie czasy przed toba

Gość bach
ustalcie wspolnie na co mozecie sobie obecnie pozwolic i trzymajcie sie tego

Gość ktośka...
też byłam dla kogoś taką namiastką na zapomnienie, dowiedziałam się o tym bardzo niedawno, przykre :( Zakochałam się bez wzajemności, on kocha kogoś innego, jesteśmy przyjaciółmi...

Gość ktośka...
Gdybym wiedziała w styczniu to co teraz, nigdy przenigdy nie zbliżyłabym się do tego człowieka. Tylko dlatego, żeby nie cierpieć...

Gość katiennnn
kto ma jeszcze tak jak ja??mi jest zlee

Gość plamiasty suflet
Bardzo ciężkie czasy przed Tobą. Sama przez to przechodziłam jakieś 2 miesiące temu. Jeżeli nie chcesz stracić przyjaciela, będziesz musiała dobrze to rozegrać.Wiem jakie to ciężkie:( Dlatego trzymam kciuki:)

Gość plamiasty suflet
Granica między przyjaźnią a miłością w przypadku mężczyzny i kobiety jest bardzo krucha. W momencie jak sobie uzmysłowisz, że to już nie przyjaźń a kochanie...wtedy jest najgorzej!!!! A najgorsze w tym wszystkim jest to, że bardzo trudno wtedy być przyjaciółką. Doszukujesz się w każdej sytuacji (gdzie jesteście razem), w każdym geście, słowie, spojrzeniu podtekstów. Rodzą się urojenia i wtedy to jest dopiero jazda!!!!:(

Gość plamiasty suflet
katiennnn....? Żyjesz jeszcze? Na pocieszenie 🌼 dla Ciebie!!! Dobrze będzie...zawsze jakoś jest.

Gość katiennnn
jestem....ale bardzoo mi smutno:(

Gość plamiasty suflet
Witaj....A są jakieś rokowania na poprawę Twojego wstrętnego samopoczucia?

Gość pyrcccia232
Witaj.znam to uczucie,a może znałam(staram się zapomnieć),lecz niejest to łatwe.Zbyt dużo pisania.Z jednej strony piękne uczucie,cudowna miłość,ale z drugiej rozsądek. Przeżyłam to okropnie,bardzo cierpiałm,ale czas leczy rany.Dziś jest owiele lepiej,ale gdy go widze... 0

Gość katiennnn
wlsnie gdy go widze...znika rozsadek.Mma czasem ochote zrobic jakies szalenstwo, zapomniec sia na chwile, ale chyba mi nie wolno:(ale naprawde marze o tym!!choc ten 1 jedyny raz zrbic cos szalonego.....dac sie poniesc fantazji.......ale rano nie miec kaca moralnego...

Gość windowska
14:38 przeciz Ty to wiedziałaś! Wiedziałaś, że kocha ex, bo bys nie rzekła: ja wiem co Cie boli, ale ty nie wiesz co mnie Nie rzeklas ale zrobilas swoje! w marcu:) szlag cie trafiał i mowila pod nosem; jak zwykle, no jak znowu , docinki glupie w sms:) no własnie rekacja mowi jasno:) wiedziałas, ze kocha ex, ale oklamywałas sie sama. Poza tym jakos bez skrupulow bylas z nim dla pracy w lutym02 i ci to calkowice nie przeszkadzło. Wykorzystlas go na maska. i tabsy działay itp;