Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydki chłopak

W dzisiejszych czasach liczy sie głównie wygląd....

Polecane posty

Gość może najpierw
Wstaw aktualną fotkę? Piszesz że jesteś puszysty, a dajesz stare zdjęcie...

Gość agata-----
przeciez nie ejstes brzydki, co ty gadasz, a jak zagaduejsz dziewczyny???

jesli to rzeczywiscie TY to normalny jestes. nie super przystojny ale i nie brzydki. daj spokoj. miliony facetow takich jak ty normalnie-przecietnych maja fajne laski a ty sie zadreczasz wygladem. serio widzialam duzo gorsze przypadki i tez nie nazwalabym ich brzydkimi jestes gdzies na poziomie mojego meza mimo ze reprezentujecie zupelnie inny typ urody PS moze zmien tylko fryzure i troche czesciej sie usmiechaj

Gość agata-----
pozatym zdjecia typu "do legitymacji" nie sa najlepszym wyborem a w ogole ile wazysz??

Gość może najpierw
Może przed wysłaniem profilu sprawdź go w wordzie - w Twoim jest pełno błędów. Poza tym nie zagalopowiałeś się z tymi szczegółami? Spuść z tonu, może któraś się odezwie.

Gość Brzydki chłopak
Madziu, jesteś śliczna, ale ja mieszkam pod Krakowem....

Gość agata-----
madzia kiciulka ma racje, z tym opisem przesadziles;)) na serio, nie potrzebnie sie tak zwierzales;)

nie zawsze chodzi o wyglad czasami chodzi o typ. ktos moze byc obiektywnie przystojny ale niekoniecznie musi byc w twoim typie. np seks symbol ostatniego roku George Clooney - ma zarowno fanki jak i przeciwniczki. facet ogolnie przystojny ale nie dla mnie bo wole Johnnego Deepa. o gustach sie jednak nie dyskutuje ciekawe czy gdybys zobaczyl moje zdjecie to bylbys zainteresowany spotkaniem? czysto hipotetycznie oczywiscie? ale tak na pierwszy rzut oka to na zdjeciu z paszportu czy swiadectwa maturalnego to nie wygladam jak miss

Gość agata-----
sorki to miala byc "może najpierw " napisala o opisie;)

Gość madzia...
zetnij te klaki :O

Gość Brzydki chłopak
wolę mowić prawdę niż ściemniać

Gość ktośka...
cała litania, tez jestem z krakowa, ale jak dla mnie za bardzo rozkładasz wszystko na czynniki pierwsze i wcale nie chodzi o wygląd zewnętrzny

Gość I jestes NISKI

Gość oja-----
".6)Dbania o urodę. Kobieta ma kusić, być zmysłowa i seksi. Latanie w papilotach i spanie w nich nie sprzyja udanemu związkowi." co to ma byc???

Gość Guinesska
Wiesz co, nie czytałam wszystkiego co tam wypisałeś bo mi się po prostu nie chciało. I pewnie wiele dziewczyn zniechęcasz nie wyglądem tylko tym opisem. Bo z wyglądu jesteś zupełnie przeciętny, na pewno nie brzydki, powiedziałabym nawet że sympatyczny. No ale za to wydajesz się być nudziarzem. Poza tym nie powinieneś w profilu pisać rzeczy typu "jestem puszysty, nie jestem piękny". W ogóle lepiej nie pisać o swoim wyglądzie, bo po co. Mnie zniechęcają faceci, którzy się żalą, a już na wygląd to w szczególności. Jesteś facetem, to zachowuj się jak facet. A prawdziwy facet, który zna swoją wartość nie przejmuje się tym jak wygląda. Zresztą facet musi być tylko od diabła piękniejszy i już będzie ok :)

Gość może najpierw
No nie? Nawet w papilotach nie można we własnym domu chodzic Facet, zmien profil albo biadol dalej, bo ten jest do kitu.

Ja przy Tobie to nedza ... o to tekst z mojego profilu : Szukam nerki... w tym celu poznam mloda kobiete prowadzaca zdrowy tryb zycia... bez nalogow (wystarczy jedna :P oczywiscie nerka) Malgorzatkom Goethego dziekuje...

Gość może najpierw
Jeszcze jeden kwiatek: "Nie przepadam jednak za głupimi wyciskaczami łzów." ŁZÓW???? Kurde, co to jest?:O:O:O

Gość oja-----
albo to "5)Takich kobiet o naturze ciotkowatej nieznoszę i z góry im dziękuję. Lubię kobiety, które niczego od nikogo nie potrzebują, cenią sobie prywatność, ale są dla innych ży-czliwe. Panią, które nie spełniają tego kryterium z góry dziękuję i nawet nie chcę z nimi korespondować" skad ci takie rzeczy przychodza do glowy..? twoj problem nie lezy w twojej urodzie ale masz cos nie tak z garem:P

Gość może najpierw
Tulipan - niezłe...:classic_cool:

Gość może najpierw
I jeszcze:D "Przed rozpoczęciem współżycia wymagam obopulnych badań. Jest to uczciwe. Bezpieczne są dzięki temu obie strony." uuuuu:O

Gość ktośka...
Ten twój profil przypomina ogłoszenie z cyklu... "kupię mieszkanie" Ma być takie, ble ble ble... W żadnym wypadku takie... ble ble ble Kobieta to nie przedmiot

Gość może najpierw
O, znalazłam jeszcze coś. "Jeżeli Ci się mój profil nie podoba to nie odpisuj, ale nie oceniaj mnie. Mam prawo być taki, jaki jestem" Wiec czemu piszesz że debilki nie dopisują???? Sam piszesz zeby nie odpisywaly jak sie im nie podobasz:O A w ogóle gdzie jest autor? Zwiał?:D

Gość może najpierw
*nie odpisują

Gość oja-----
"Miło by mi było, gdybyście przysyłali mi dodatkowo swoje zdjęcia z imprezy, w domu, na wycieczce, z pracy. Chodzi mi o to, abym miał pewność, że podaliście swoje prawdzie zdjęcia, a nie jakiejś np. modelki. Jednak ja nie będę mógł tym samym się odwdzięczyć, gdyż nie mam aparatu cyfrowego (nie ma oczywiście w tym żadnej złej woli - moje zdjęcie jest jak najbardziej prawdiwe)." hehe