Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vitas

Była

Polecane posty

Gość Vitas

Jak to jest z byłą miłością? Słyszałem dzisiaj od kumpla że jego była dziewczyna, pomimo że nie są juz razem jakies 4 lata ciągle miesza mu w głowie, każdy sms czy sygnał kom wali jego życie, nie może a i chyba nawet nie chce się od tego uwolnić!!! Ona ma faceta a chyba sypia z nim (z byłm). Czy taka była miłość nie rdzewieje nigdy?

Gość mała mariolka
oj rdzewieje uwierz:),ale szczegolnie jak jedna osoba zrobila drugiej krzywdę,ale zawsze s ajakies wspomnienia:)......ale dla mnie to jest nienormalne majac chlopaka sypiac z byłym brrr.widac jakie jest to dziewce,jakby przypadkeim sie wrocili to tez go bedzie jebac po rogach,no taka jest prawda;/ :(

Gość wroneczka
Oj czy ja wiem?? Bili sie czasem, kłucili często, zrywali i wracali, ona z trzema naraz chodziła a i tak byli razem Potem sie rozstali i po 5 latach wrócili. Ot jaki ja znam przypadek.

W rozny sposob ludzie lubia sobie zycie \"urozmaicac\" ale sypianie z kmkolwiek poza swoim facetem/kobieta raczej komplikuje sprawe, bez znaczenia czy robi sie to z ex czy kimkolwiek innym. To, ze byli nas \"ruszaja\" chyba nie jest niczym dziwnym. Jesli to \"psuje nam krew\" warto ograniczyc kontakt do minimum. Tak ja to sobie wymyslilam;) po roznych przejsciach - na kazdego ex (az tak duzo ich nie ma...) reaguje inaczej: jeden mnie rusza, drugi wogole, trzeci wyzwala agresje. Ile ludzi tyle reakcji.