Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milena..E..

polipy w nosku

Polecane posty

Kochane mamusie,jestem zalamana.Bylam dzis z moim 3latkiem u lekarza rodzinnego bo maly zle spi i chrapie przez sen.Do tego ma caly czas zapchany nos.No i on podejrzewa polipy a na dodatek przerost migdalkow.Mamy skierowanie do laryngologa na rinoskopie.Czy ktoras z was miala podobny problem?Niech mnie ktos podtrzyma na duchu,prosze!

Siemka Jak bylam mala mialam podobny problem tylko ze lekarze mowili ze to z wiekiem przejdzie. Oczywiscie nie mieli racji nie przeszlo tylko w wieku 10 lat mialam usuwae polipy bo byly ogromniaste i calkiem niwe moglam oddychac nosem. Do tego ten paskudny ropny katar caly rok koszmar jednak polipy sie odnowily zadne eki sterydowe mi nie pomogly wiec tylko usuniecie. Gdyby to było wykryte wczesniej najprawdopodobniej nie bylo ich juz w tej chwili a tak lipa. Wiec zaufaj lekarzom i dobrze ze tak wczesnie to widzą. Bedzie dobrze:) Pozdrawiam 🌼

ps Nie pozwól zeby twemu dziecku zabieg jezeli bedzie taka koniecznosc usuwali w znieczuleniu miejscowym bo to męka i stres.

acha i rinoskopia to nic strasznego bo tylko lekarz obejrzy nosek dziecka i na podstawie tego badania potwierdzi lub wykluczy istnienie polipów.

agaw,dziekuje za odpowiedz.Juz od rana siedze na necie i czytam na ten temat ale mam takie przeczucie,ze to cos powaznego i czeka nas mase przezyc,nie do konca dobrych...Boje sie o swoje dziecko.Mialam nadzieje,ze moze jakas matka miala ten sam problem z dzieckiem ale chyba jestem tu z tym sama...

Spring nie martw sie polipy o podlozu alergicznym sa ciezkie do wyleczenia pozostale nie sa straszne. Nie ma sie co martwic na zapas. Mam juz 27 lat i przez to ze jak bylam malutka bagaitelizowali problem i teraz przez to nadal sie z tym borykam.W twego synka przypadku jest o wiele szybciej wiec nie bedzie problemu z wyleczeniem. Nie zamartwiaj sie bedzie dobrze Buziak dla ciebie i synka 👄

Dziekuje ci agaw!Ciesze sie,ze choc ty probujesz podtrzymac mnie na duchu.Milego popoludnia i wieczoru ci zycze!

witam! Niestety polipy po usunięciu bardzo lubią odrastać! Po 2-3 latach znowu dają osobie znac.

Lidka,to co w takim razie robic?Na piatek jestem umowiona ze specjalista,jeszcze nie wiem co powie.Martwie sie.

Gość pomózcie
w góre