Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyfetujhaqwf

jak nawiązać znajomość na szkolnym korytarzu...

Polecane posty

Gość hyfetujhaqwf

...gdy bliższych wspólnych znajomych brak? ;]

Gość iustitia999
Może jakieś zajęcia pozalekcyjne? Tylko musiałabyś wyczaić czy i na jakie chodzi... Albo porozglądać się wśród koleżanek swoich z klasy - może któraś ma w tej samej klasie znajomą? Musisz stworzyć łańcuszech... A jeśli jesteś odważna to podejdz do niego z byle powodu, ale wtedy gdy będzie sam, bez kolegów... Ale powód musi być charakterystyczny, żeby zapamiętał Cię i zainteresował :)

ech jakbym o sobie czytala,choc nie jam autorką... u mnie sprawa jest na tyle skomplikowana,zem niesmiala bardzo do tego mam wade wymowy( jakos tak smiesznie przez nos mowię:o) i obawiam sie,ze moge zostac wyszydzona,juz zauwazylam,ze gdy o czyms dyskutuje glosno,a ten jest w oblizu sie patrzy nie dla psa kielbasa...:O

Gość kurdeeeee
jezu furious czy ty kurwa czasem nie przesadzasz? :o ciagle o tym samym napieprzasz, masz 17 lat dopiero wez wyluzuj, dziecko z ciebie narazie, za chlopakow sie wezmiesz pozniej a nie teraz po szkole latasz za jakims malolatem :o 1 topikow na ten temat zalozylas sama i innym sie wpitalasz w ich topiki. z bogiem 🖐️

Gość hyfetujhaqwf
ja nie wiem dlaczego na pannę f&d ktoś tak najechał... przecież jej wypowiedź miała więcej wspólnego z tematem niż ta poniżej ;P myślę, że w razie czego zapamięta... bo i ja dość 'charakterystyczna' jestem ;P i patrzy na mnie się. dość przeciągle. [a może tak sobie tylko wmawiam ;] tyle że z tego co widzę on jest, hm, bardzo nieśmiały, zawsze z boku. większego grona znajomych nie ma... takie moje przeciwieństwo. więc pytaniem teraz jest: jak i o czym zagadać...? ;/

Gość iustitia999
Jeżeli jesteście z jednego rocznika to możesz podejść i się spytać, czy już mieli spr. z czegośtam bo chciałabyś się dowiedzieć o pytania... głupie ale skuteczne :) nawet jak nie to dobry pretekst do dalszej rozmowy, np co sądzisz o jakiejś nowej nauczycielce, czy chodzi na jakieś zajęcia, jeśli to pierwsza klasa to jak mu się szkoła podoba... takie pierdoły :)

Gość hyfetujhaqwf
niestety. ja pierwsza licealna, on druga.... często widuję go stojąc na przystanku, jak wraca do domu; 'na nogach'... albo w drodze do szkoły.

hmm,mozesz malą intryge uknuc...jak bedziesz go w drodze na przystanek widziala to spytaj sie czy autobus twoj juz nie jechal i potem wkrec sie w dyskusje...moze macie wspolnych nielubianych anuczycieli.... albo jesli wiesz jakiej muzyki lubi spytaj sie czy pozyczylby Ci plyte takiego a takiego zespolu,bo ostatnio jestes tą muzyką zafascynowana...nic tak nie zbliza niz wspolne zainteresowania ;) PS:to ja f&d,tyle ze zmienilam nicka na ciekawszy...;P

Gość hyfetujhaqwf
🖐️ pomyśleć muszę. póki co patrzeć będę. wspólne zaintersowania, bardzo, bardzo możliwe. kurcze, głupio podejść mi do praktycznie nieznajomego i powiedzieć: 'o, na plecaku masz naszywkę Gensesis [na przykład...], mógłbyś mi pożyczyć jakiejś ich płyty'? :)

mozna inaczej. niby przypadkiem przysiadz sie z kolezanką i zacznij dyskusję tymze zespole(oczywiscie po uprzednim zapoznaniu sie z ich biografią) i ze potrzebujesz jakiejs ich plyty,ale za nic nie mozesz jej znalezc....moze zadziala;)

Gość hyfetujhaqwf
biografię to ja znam... tyle że koleżanek gotowych o którymś z nich POROZMAWIAĆ (znaczy dialog oporowadzić) niet ;]] cóż. ewentualnie pochwalę się głośno, że kupiłam. jutro się pochwalę. a później się zobaczy. może zagadam. w bufecie...?

Gość abstraktując.......
ja mam podobnie z tym patrzeniem:O tez mi sie podoba, i czasem widze jak zerka...odwraca sie itd...tylko boje sie,czy to moja wyobraznia blednie czegos nie interpretuje........:/

Gość hyfetujhaqwf
właśnie. trzeba się przekonać... tylko jak? no jak? : )

Gość Właśnie jak

Gość abstrachując

Gość ja tam robie tak
najpierw sie dowiaduje z jakiej kolega jest klasy, zakradam sie do pokoju nauczycielskiego i spisuje jego plan lekcji, zaznaczam kiedy kończymy o tej samej godzinie, analizuje kiedy jakie ma lekcje itd. potem za nim chodze, prowokuje jak najwiecej spotkań ( na korytarzu, w klasie, toalecie :-p ) i wychodze z nim ze szkoły. Jak mam szczęście to stoimy razem na przystanku. Uśmiecham sie zalotnie i czekam aż zagada. Ale rzadko sie jakiś odezwie :-( Ale jeśli Twój wybranek jest bardziej smiały to powinno zadziałać POWODZENIA!!!

Gość też bym chciała wiedzieć

ech powoli sie przestaję ludzic... czasem sie gapi a czasem traktuje mnie jak powietrze...doszlam do wniosku,ze bylo to swiadome dzialanie...spostrzegl,ze \"lece\"na niego i wysylal znaki,zebym potem tez podobnie dzialala...wszystko to po to by sie dowartosciowac...taka swiadoma perfidna gierka...niczym innym nie moge tlumaczyc tego zmiennego dzialania,tych usmieszkow jak wczoraj, gada z kumplem odwraca sie durnie usmiecha,nastepnie kumpel tak samo:Ochoc moze to nie do mnie... zresztą kij z tym sqrwysynem szowinistycznym .......

Gość uuuuuuuuppppppppppp

Gość też jestem ciekawaaaaaaaaa
:PP

Gość zorza_polarna
W ogóle się nie bierzcie za facetów w tym wieku bo są niedojrzali:) najlepszym dowodem sytuacja opisana powyżej ze spojrzeniami a potem traktowaniem jak powietrze. Dziewczyna jak ma 17 czy 18 to jakąś dojrzałość ma, chłopak to jeszcze dzieciak