Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eluś

co sądzicie na temet tego krzesełka

Polecane posty

Wprawdzie nie mam krzesełka z tej firmy ale wizualnie oraz funcje mam takie same jak tu prezentowane.Jestem z niego zadowolona

wizulanie krzeselko super tylko dla mnie niestety malo funkcjonalne, owszem na rok wystarczy gora na dwa ciekawe czy dwulatek chcialby jeszcze w takim usiedziec. jestem zwolenniczka krzeselek drewnianych wielofyunkcyjnych http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=144655321 (tylko szkoda ze kolorystyka nieciekawa na tej aukcji, w realu nasze krzeselko duzo lepiej sie prezentuje wiec mysle ze to kwestia wyszukania wzoru - corka ma teraz 4 i pol roku i dalej z niego korzysta (czasami je przy nim obiad, czasami plastelinowe ciasteczka robi a kiedy indziej siada i rysuje) jedyna wada to brak szelek bezpieczenstwa ale pamietam ze taki kupowalam doslownie za grosze a moja coreczka uzywala te krzeselko odkad skonczyla 5mieisecy (wczesniej zaczela stabilnie siedziec) no i jeszcze jedna zaleta, teraz spokojnie krzeseleczko poslozy nam dla drugiego maluszka bo nie ma zadnych sladow zniszczen :) a jesli jzu ma byc drogie i odlotowo wygladajace to moze cos takiego http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=144681231 cena bardzo podobna a jednak dluzej posluzy

Uważam, że to strata pieniędzy bo nie wystarczy na długo. Ja mam model graco i najlepsze w nim jest to, że można regulować jego wysokość. Nawet dziecko 3,5 letnie samo w nim siedzi. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.