Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaa

psychologia..doradźcie!!!!!!wazne

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaa

czy ktos z Was skonczyl ten kierunek?pracujecie po jego ukonczeniu w zawodzie?jakie sa perspektywy na prace?jak jest platna?zamierzam isc na ten kierunek ale zastanawiam sie czy wogole warto

Gość uuuhhhhhh
a technologia zywienia?

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaa
to mnie nie kreci mysle o psychologii ale...doradxcie czemu taka cisza?

Gość qqqqqqqqwss
nie warto, psychologia jest piekna, ale prawda jaka poznasz na zawsze odmieni twoje zycie, podejscie do ludzi i swiata... juz nie bedziesz wierzyc w slepa piekna milosc tylko analizowac wszystko pod wzgledem instynktow, popedow, energii libido, kompleksu edypa itp.. eh.. ja zaluje :(

Gość eupraksja
e tam, przesadzasz, mnie nic lepszego w zyciu nie moglo spotkac.. niesamowicie ciekawe studia. wczesniej studiowalam cos innego, i to bylo takie kucie dla kucia, dziesiatki "martwych" przedmiotów. na psycho wszystko, kazde zajecia, to jest cos co mozesz odniesc do siebie, innych super studia, dzieki nim zrozumialam tyle rzeczy.. i jak siedzew tramwaju i słucham rozmow.. jestem do przodu, wiem co zaraz padnie itd.. i tak mysle jakby to pieknie bylo jakby np ta klocac sie para wiedziala widzial to co ja. psychologia otwiera oczy. a swojego faceta kocham, nie wiem co nie gra z laska powyzej ze milosc analizuje własna.. to ze wiem ze niektóre rzeczy działaja tak a nie inaczej, ze milosc to tez taki okrutnik, to nie znaczy ze nie moge sobie tego przezywac po swojemu ;)