Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiatko1983

tabs, antyb. i brak okresu?

Polecane posty

Gość kasiatko1983

hmmm dzis powinnam dostac okres ..ktory dostawalam rano jak w zegarku od roku i 7 m-cy..a nie dostalam..i sie zastanawiam i nie wiem..bo tak robilam test ciazowy i wyszedl negatywny..a okresu nie ma..poczekam dluzej...po 2 ostatnio chorowalam na pecherz i bralam antybiotyki i to dokladnie 20 tabletek..i czy moze one spowodowaly brak okresu..ale wczesniej tez bralam antybiotyki i nic takiego nigdy mi sie nie zdarzylo..dodatkowo czuje sie tak jakbym ten okres miala dostac..pobolewa mnie podbrzusze...lekko plecy..jestem zmeczona...a u mnie nic ..i nie wiem co myslec..zdarzylo wam sie kiedys cos takiego..?poczekam najwyzej i zrobie jeszcze raz test...ale to i ta dziwne, ze tak z nienacka..?:(hmmmprosze niehc ktos odpowie i mnie pocieszy..chociaz cieszylam bym sie jakbym byla w ciazy...ale przez te antybiotyki to juz sama nie wiem..:(

Skoro brałaś antybiotyk, to mógł on osłabić działanie tabletek anty i ... dlatego powtórz test za kilka dni jak miesiączka się nie pojawi, lub już teraz zrób badanie z krwi beta hcg.