Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sialalalalala zabawa trwa

Jak bedzie wygladać twoje życie za 10 lat?

Polecane posty

Tuaj możecie fanazjować ile dusza zapragnie! Ciekawe czy ktoś chciałby zostać prezydenem:)

Gość ale kwasy
bede burdel mama

Gość yayo
jak nie znajde pracy to bede porywał dzieci znanych i bogatych dla okupu.

Gość ja za 10 lat to bede po
studiach, bedziemy mieli z moim M maly domek gdzies pod lasem i bedziemy bardzo szcześliwi :o

Gość kosmyk
Zatem będę już dorosła, skończę studia- może psychologię? znajdę sobie chłopaka- narzeczonego? będę szukała mieszkania we Wrocławiu... aha i jeszcze jedno: urosnę i skończy mi się trądzik. (mam 15 lat) i liczę na pozytywniejsze podejście do życia.

Gość takajedna studentka
chcialabym zobaczyc jak to jest jak jest sie pozadana przez facetow prostytutka..jak to jst z ta sperma na buzi,ponizaniem . chcialabym zeby mnie ktos tak ZeŻrNAL jak zwierze... moj chlopak to typ calkiem odwrotny od tego co tu opisaslam al;e by sie zdziwil o czym marze hahah:P

ale kwasy, hehehe to ja mam być burdel mamą... mam odpowiedni wiek... się mi tak wydaje... teraz prowadzę rekrutację.... mam już trzy laski do roboty, potrzebny mi jeszcze body guard [ taka pisownia] bardzo męski ale może być eunuch... musi być!!!!!! zredukują mnie pewnie w przyszłym roku.... więc co nie jest zakazane... jest dozwolone... bardzo luźna interpretacja... heheheh własnie pracuję nad biznes planem.... to się musi udać!!!!! za 10 lat to już może będę babcią- co o nie... nie...nie...!!!! wiecie fajnie snuć plany jak ma się 20 no 30 lat, ale jak się jest po 40-tce to k.... mać planów brak, albo są nie takie dalekosiężne.... żyje się z dnia na dzień....hehehehehe ale to też jest fajne!!!

Za 10 lat zamieszkam ze swoim mężem i dzidziusiem, kotem i psem w domku na bardzo spokojnej, urokliwej wsi. Latem będę jeździć nad morze, tam gdzie są klify. Będą nas odwiedzać znajomi, z którymi będziemy grilowali w naszym dużym, pięknym ogródku, gdzie będzie studnia i oczko wodne. Będę zupełnie zdrowa, szczęśliwa i pełna optymizmu.

Gość Adam__22
A ja zostanę królem rock&rolla, tak jak elvis był.

Gość up upuppipuiii

Gość a skad ja to
kurwa mam wiedziec?????!!!!!!!!!!?????????????!!!!!!!!!! 😠